MAAK HIER UW AFSPRAAK

Daarom LANETTE Medisch & Cosmetisch Instituut

★ Meer dan 39 jaar ervaring

★ Natuurlijke resultaten

★ Persoonlijk behandelplan 

PRIJZEN

MesoPeel  € 80,-

MesoPeel Anti-Aging Facial € 120,-

Duur behandeling

vanaf 30 minuten

Interval

4 weken

Voor een optimaal resultaat

3 – 6 behandelingen

Dit is een gemiddelde indicatie.. Het aantal benodigde behandelingen verschilt

van persoon tot persoon. Dit kan dus per persoon en per huidtype verschillen. 

MESOPEEL

Een groot programma aan peelingen van mild tot intensief. Met een peeling ga je de dode huidcellen verwijderen maar ook de opname van werkstoffen verbeteren en de aanmaak van nieuwe huidcellen stimuleren. Met de juiste peelingvloeistof zal de huid weer een frissere uitstraling krijgen en kun je bepaalde huidproblemen behandelen zoals pigmentvlekken, fijne lijntjes, grove huidstructuur en acne.

Voor ieder huidprobleem bestaat er een gamma van professionele mesopeel. De mesopeels van MCCM biedt hier een oplossing voor aan.  Onze huidspecialist maakt zelf een keuze van de geschikte mesopeel voor uw probleem en uw huidstructuur. 

 ​De mesopeel behandeling is een eenvoudige en doeltreffende techniek. Hij veroorzaakt een gecontroleerde vernieuwing van de opperhuid alsook van de diepere huidlaag. Hierdoor ontstaat een verdikking van de huid, een regeneratie van de collageen- en elastinevezels, een melanineregulatie en een vasculaire stimulatie. Met andere woorden door deze behandeling verbetert u niet alleen het uitzicht van de huid maar wordt ook de huidvernieuwing- en verjonging gestimuleerd. Deze behandelingen zijn aangewezen bij acnehuiden, huidverslapping, rimpels, huidvlekken en alle huidimperfecties in het algemeen.

Mesopeels een textuurverbetering van de huid

Bij LANETTE Clinics doen we enkel oppervlakkige peelings. Deze zijn zacht en huidvriendelijk, het meeste voorkomend en veilig (mits het juiste nazorg protocol wordt toegepast). Je bent meteen 'toonbaar', daarom spreken ze in Amerika wel vaker van een 'lunch-break' peeling. De mesopeels zijn maar tot max. 20% geconcentreerd, dwz. dat u niet bang hoeft te zijn voor extreme roodheid, extreme vervelling noch korstvorming.

Mesopeels zijn niet schadelijk voor de huid

Oppervlakkige peelings zijn niet schadelijk voor de huid. Integendeel, het geeft een her stimulatie van collageen, en zorgt voor stevigheid, elasticiteit, en zelfs een betere hydratatie. Opgelet, na de peeling kan je huid zeer droog aanvoelen, maar dat is het proces. Smeer niks op, maar wacht 3 dagen geduldig af. Laat geen zeep, shampoo of dergelijke over je gelaat lopen voor enkele dagen. 

Nazorg

- 48 uur niet sporten, zwemmen of enige vorm van hitte blootstelling.

- 2 weken n geen sauna.

- 3 dagen geen make-up, nadien nog steeds uitkijken met make-up (gebruik zoveel mogelijk medische make-up)

- 4 weken geen zon of zonnebank.

- Verplicht SPF 50 bij het buitengaan.

- 1 week geen blacklights, disco lichten of bioscoop lichten.
- Laat uw huid zoveel mogelijk met rust tot de algemene uitwerking en eventueel vervelling periode.