BOEK HIER UW AFSPRAAK

Daarom LANETTE Clinics

★ Meer dan 38 jaar ervaring

★ Natuurlijke resultaten

★ Persoonlijk behandelplan


PRIJZEN

Mesoskin Dermaboost € 100,-
Mesoskin Dermaboost kuur 6x  € 500,-
extra optie: LED mesolicht € 10,-MESOSKIN BOOST

Naarmate we ouder worden, veroudert onze huid en wordt het losser en minder elastisch. De belangrijkste reden hiervoor is de vermindering van fibroblast-cellen. Die maken bouwstenen van collageeneiwitten die onze huid sterk en verbonden houden. Veroudering resulteert in rimpels en verslapping, waardoor onze huid er erg saai uitziet. Maar er is een manier om dit proces te bestrijden door middel van Meso Skin! Het is bewezen dat een combinatie van micro-naaldjes en cocktails de huidverjonging bevorderen en het veel veiliger is en de huid veel sneller herstelt dan andere traditionele huidbehandelingen.

Mesoskin Boost is een niet-invasieve doorbraak in transdermale technologie die vitamines en voedingsstoffen diep in de huid brengt voor een optimale doeltreffendheid, waardoor snellere en betere resultaten worden bereikt voor een verjongde, gehydrateerd en gezondere, stevigere huid.

Mesoskin Boost is geschikt voor alle huidtypen. Deze niet-ablatieve, niet-invasieve technologie biedt mooie langetermijnresultaten. Aanzienlijk vermindert fijne lijntjes en rimpels, scherpt de huid aan en vermindert grote poriën. 

  • Diepe huidhydratatie
  • Huidverjonging
  • Collageen stimulatie
  • Pigmentatie
  • Hoofdhuid restoration

Mesoskin is de perfecte oplossing voor veeleisende klanten die superieure resultaten wensen en geen voorkeur hebben voor downtime of bijwerkingen van hun huidbehandelingen. De resultaten zijn een gladdere huid, meer gehydrateerd, jeugdig ogende huid met een egale teint en huidtextuur.

De Mesoskin is een nieuwe gepatenteerde transdermale technologie waarbij gebruik wordt gemaakt van 25 holle micronaaldjes. Een hydraterend en vitamine-verrijkt serum wordt vervolgens via deze microkanalen diep in de huid afgeleverd, waar ze actief cellulaire verandering creëren. Meso Skin geeft een verbeterde opname met 84% ten opzichte van de standaard microneedling behandelingen.

RESULTAAT

Voor een optimaal resultaat zijn 6 behandelingen nodig met een interval van 2 weken.

NAZORG

Vermijd 2 weken na de behandeling zo veel mogelijk contact direct zonlicht. Indien dit niet te vermijden is, smeer dan een zonnebrandcrème met spf 50 op de huid. Wacht daarnaast met het gebruik van make-up tot gedurende 48 uur na de behandeling. Bezoek gedurende drie dagen na de behandeling geen sauna of een chloorhoudend zwembad. Eventuele kleine complicaties die kunnen voorkomen zijn roodheid.

0