BOEK NU

Daarom LANETTE Clinics

★ Meer dan 35 jaar ervaring

★ Natuurlijke resultaten

★ Persoonlijk behandelplan


PRIJS - per behandeling

Mesotherapie € 150,-
Nu tijdelijk actie voor € 99,-

PRIJS - 3 behandelingen

Mesotherapie € 400,-


GRATIS IN DE BEHANDELING

LED Mesolicht Therapy

MESOTHERAPIE

Mesotherapie is een manier om jouw huid een soort vitamineboost te geven. Daardoor maakt het nieuwe elastinevezels en collageen aan. Mesotherapie is een techniek om huidveroudering tegen te gaan. Bij beginnende huidverslapping, maar ook bij een huid die al in een verder stadium verslapt is kunnen we met Mesotherapie dit verlies herstellen. Door Mesotherapie toe te passen krijgt u uw prachtige, jeugdige uitstraling terug.

DE BEHANDELING

De injectable behandeling bestaat uit meerdere injecties met een zeer fijne naald in de huid. De werkende stoffen verstrakt de huidcellen. Tijdens het ouder worden verliest de huid namelijk collageen en elastine en daarmee de elasticiteit en vitaliteit. Door het inbrengen van vitaminecocktails met hyaluronzuur. worden fibroblasten (cellen van de lederhuid) aangezet tot het maken van collageen. Dit stimuleert vervolgens dat het bindweefsel weer veerkrachtig en elastisch worden. 

INZETBAAR BIJ

 • Algehele huidverjonging
 • Stralende egale teint
 • Rimpels en fijne lijntjes
 • Acne littekens
 • Het verwijderen van pigmentvlekken (ouderdomsvlekken en zonbeschadiging)
 • Huidverstrakking
 • Verbeteren van de porie structuur
 • Droge huid

ACTIEVE STOFFEN

Uw huidconditie bepaalt welke actieve stoffen de specialist zal gebruiken. Een op maat gemaakt programma kan bestaan uit aminozuren, vitamines, actieve bio-stimulerende middelen, collageen, minerale zouten, hyaluronzuur, DNA-derivaten. De stimulerende middelen worden geïnjecteerd in de maximale veilige dosis voor een mooi en langdurig resultaat.

 • Hylaronzuur: Een natuurlijk huidbestanddeel voor een sterke, strakke en elastische huid
 • Aminozuren: Herstructureren en herstellen de weefsels die door huidveroudering zijn beschadigd
 • Mineralen: Stimuleren het weefselmetabolisme
 • Vitamines: Gaat de verdunning van de huid tegen, brengt anti-oxidanten in, stimuleert collageen en verbetert de bloedsomloop van de huid.

VOORZORG

24 uur voor de behandeling niet zonnen, geen zonnebank en geen alcohol nuttigen. Neem vanaf een week voor de behandeling geen ibuprofen, aspirine, vitamine E of visolietabletten in. Deze middelen kunnen het bloed verdunnen en sneller blauwe plekken doen ontstaan.

INTERVAL

2 tot 4 weken

VOOR EEN OPTIMAAL RESULTAAT

Er kan altijd worden volstaan met een behandeling. De eerste verbeteringen kunnen al na een behandeling zichtbaar zijn. De huid ziet er namelijk al gladder, zachter en frisser uit. Wanneer je deze behandeling ondergaat met een frequentie van één keer per 2 tot 4 weken, ben je verzekerd van een constante stralende huid.

VOOR EEN OPTIMAAL RESULTAAT

Wij adviseren een kuurvorm van 3 behandelingen. Dit is een gemiddelde indicatie. Dit kan per persoon en per huidtype verschillen.

NAZORG

Vermijd 2 weken na de behandeling zo veel mogelijk contact direct zonlicht. Indien dit niet te vermijden is, smeer dan een zonnebrandcrème met spf 50 op de huid. Wacht daarnaast met het gebruik van make-up tot gedurende 48 uur na de behandeling. Bezoek gedurende drie dagen na de behandeling geen sauna of een chloorhoudend zwembad. Niet intensief sporten 24 uur na de behandeling. De eerste 14 dagen geen chemische peelings of fruitzuur peelings.