MAAK HIER UW AFSPRAAK

Daarom LANETTE Clinics

★ Meer dan 38 jaar ervaring

★ Natuurlijke resultaten

★ Persoonlijk behandelplan


PRIJZEN

Mesotherapie Face Rejuvenation 3 ml  € 160,-
Mesotherapie Face Whitening 3 ml  € 160,-

extra optie: LED mesolicht € 10,-


 
MESOTHERAPIE

Mesotherapie is door middel van mesotherapie en de juiste grondstoffen jouw huid een soort boost te geven .  De mesotherapie Face Rejuvenation maakt het nieuwe elastinevezels en collageen aan. Mesotherapie is een techniek om huidveroudering tegen te gaan. Bij beginnende huidverslapping, maar ook bij een huid die al in een verder stadium verslapt is kunnen we met Mesotherapie dit verlies herstellen. Door Mesotherapie toe te passen krijgt u uw prachtige, jeugdige uitstraling terug. De Mesotherapie Face Whitening is een whitening booster die gericht is op het verminderen van pigment bij hyperpigmentie, zwangerschapsmasker en schade door de zon. 

DE BEHANDELING

De injectable behandeling bestaat uit meerdere injecties met een zeer fijne naald in de huid doormiddel van een mesogun. De werkende stoffen verstrakt de huidcellen. Dit stimuleert vervolgens dat het bindweefsel weer veerkrachtig en elastisch worden. 

INZETBAAR BIJ

 • Algehele huidverjonging
 • Stralende egale teint
 • Rimpels en fijne lijntjes
 • Acne littekens
 • Het verwijderen van pigmentvlekken (ouderdomsvlekken en zonbeschadiging)
 • Huidverstrakking
 • Verbeteren van de porie structuur
 • Droge huid

ACTIEVE STOFFEN BIJ MESOTHERAPIE

Uw huidconditie bepaalt welke actieve stoffen de specialist zal gebruiken. Een op maat gemaakt programma kan bestaan uit aminozuren, vitamines, actieve bio-stimulerende middelen, collageen, minerale zouten, hyaluronzuur, DNA-derivaten. De stimulerende middelen worden geïnjecteerd in de maximale veilige dosis voor een mooi en langdurig resultaat.

 • Hylaronzuur: Een natuurlijk huidbestanddeel voor een sterke, strakke en elastische huid
 • Aminozuren: Herstructureren en herstellen de weefsels die door huidveroudering zijn beschadigd
 • Mineralen: Stimuleren het weefselmetabolisme
 • Vitamines: Gaat de verdunning van de huid tegen, brengt anti-oxidanten in, stimuleert collageen en verbetert de bloedsomloop van de huid.

RESULTAAT

Voor een optimaal resultaat zijn 3 tot 4 behandelingen nodig met een interval van 2 tot 4 weken.

VOORZORG

24 uur voor de behandeling niet zonnen, geen zonnebank en geen alcohol nuttigen. Neem vanaf een week voor de behandeling geen ibuprofen, aspirine, vitamine E of visolietabletten in. Deze middelen kunnen het bloed verdunnen en sneller blauwe plekken doen ontstaan.

NAZORG

Vermijd 2 weken na de behandeling zo veel mogelijk contact direct zonlicht. Indien dit niet te vermijden is, smeer dan een zonnebrandcrème met spf 50 op de huid. Wacht daarnaast met het gebruik van make-up tot gedurende 48 uur na de behandeling. Bezoek gedurende drie dagen na de behandeling geen sauna of een chloorhoudend zwembad. Niet intensief sporten 24 uur na de behandeling. De eerste 14 dagen geen chemische peelings of fruitzuur peelings.

0