Daarom LANETTE Medical Cosmetic Clinic

★ Meer dan 39 jaar ervaring

★ Natuurlijke resultaten

★ Persoonlijk behandelplan

PRIJZEN

Mesotherapy Skin Rejuvenation Face  € 180,-
Mesotherapy Skin Rejuvenation Body per 2 ml  € 180,-

Bij deze behandelingen kan je een extra "mix & match"

behandeling bijboeken. Voor meer info klik hier

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK


De behandeling

- Vervolg medisch dossier
- Mesotherapie Skin Rejuvenation sessie 

- Aanbrengen en zone massage met herstelde crème

Interval

2 tot 3 weken


Voor een optimaal resultaat

4 – 8 behandelingen

Dit is een gemiddelde indicatie.. Het aantal benodigde behandelingen verschilt

 van persoon tot persoon. Dit kan dus per persoon en per huidtype verschillen.

MESOTHERAPY Skin Rejuvenation

Mesotherapie is door middel van mesotherapie en de juiste grondstoffen jouw huid een soort boost te geven .  De mesotherapie Face Rejuvenation maakt het nieuwe elastinevezels en collageen aan. Mesotherapie is een techniek om huidveroudering tegen te gaan. Bij beginnende huidverslapping, maar ook bij een huid die al in een verder stadium verslapt is kunnen we met Mesotherapie dit verlies herstellen. Door Mesotherapie toe te passen krijgt u uw prachtige, jeugdige uitstraling terug.  Direct vermindering van lijntjes en meer glow. Huidconditie is direct verbeterd.

De injectable behandeling bestaat uit meerdere injecties met een zeer fijne naald in de huid doormiddel van een mesogun. De werkende stoffen verstrakt de huidcellen. Dit stimuleert vervolgens dat het bindweefsel weer veerkrachtig en elastisch worden. 

Inhoud van onze Skin Rejuvenation cocktail 

- Hyaluronzuur

- 24 aminozuren

- 12 vitaminen

- 4 co-enzymen

- 4 mineralen

Inzetbaar bij

  • Algehele huidverjonging
  • Stralende egale glow teint
  • Rimpels en fijne lijntjes
  • Huidverstrakking
  • Verbeteren van de porie structuur
  • Droge huid

Actieve stoffen bij mesotherapie

Uw huidconditie bepaalt welke actieve stoffen de specialist zal gebruiken. Een op maat gemaakt programma kan bestaan uit hyaluronzuur, vitamines en mineralen. De stimulerende middelen worden geïnjecteerd in de maximale veilige dosis voor een mooi en langdurig resultaat.

  • Hylaronzuur: Een natuurlijk huidbestanddeel voor een sterke, strakke en elastische huid
  • Mineralen: Stimuleren het weefselmetabolisme
  • Vitamines: Gaat de verdunning van de huid tegen, brengt anti-oxidanten in, stimuleert collageen en verbetert de bloedsomloop van de huid.

Voorzorgsmaatregel

24 uur voor de behandeling niet zonnen, geen zonnebank en geen alcohol nuttigen. Belangrijk is om een paar dagen voor een behandeling geen bloed verdunnende pijnstillers zoals aspirine en ibuprofen in te nemen. Wil je wel een pijnstiller innemen kies dan voor paracetamol. Daarnaast raden we het homeopathische ‘Arnica’ aan. Drogisten en apotheken verkopen dit in druppel- crème- en pil vorm. Dit helpt om blauwe plekjes te voorkomen & verminderen. Tot slot adviseren we je om een week voor de behandeling te stoppen met Omega3 (visolie) supplementen.


Nazorg

Vermijd 2 weken na de behandeling zo veel mogelijk contact direct zonlicht. Indien dit niet te vermijden is, smeer dan een zonnebrandcrème met spf 50 op de huid. Wacht daarnaast met het gebruik van make-up tot gedurende 48 uur na de behandeling. Bezoek gedurende drie dagen na de behandeling geen sauna of een chloorhoudend zwembad. Niet intensief sporten 24 uur na de behandeling. De eerste 14 dagen geen chemische peelings of fruitzuur peelings.