MICRO BTX

AFSPRAAK MAKEN

Voel en zie er jonger uit zonder je gezichtsuitdrukking te verliezen. Er is geen verband met echte botox /Botuline, maar heeft alleen betrekking op de nieuwe natuurlijke gevolg dat de laat gezicht spieren contract volkomen normaal.

Dit in een injecteerbare behandeling die begon te worden toegepast op acteurs uit Hollywood die er jonger uit wilden zien, zonder gezichtsuitdrukkingen te verliezen die extreem belangrijk waren voor hun werk. Bij Micro BTX gebruiken we een kleinere medicijndosering. Het wordt meestal toegepast bij mensen van jongere leeftijd om de vorming van rimpels in gezichtsuitdrukkingen te voorkomen en hun jonge uiterlijk te behouden zonder hun gezichtsuitdrukkingen te verliezen. Door de verminderde ingegraven dosering kunnen sommige patiënten een herhaling van de behandeling nodig hebben in minder tijd dan normale BTX, maar in vergelijking met alle voordelen die gezichtsuitdrukkingen bieden, kiezen de meeste mensen fanatiek voor Micro BTX.

Zones
- Frons
- Kraaienpootjes
- Wenkbrauw

Voordeel

Ideaal voor diegenen die op zoek zijn naar een verjongde look zonder het "bevroren gezicht".
- Fijne lijntjes geminimaliseerd

- Verbeterde huidruwheid

- Meer stralende huid

- Vermoeidheid van de huid

- Verbeterde stevigheid en elasticiteit

- Verhoogd volume

- Opheffend effect

Voorzorgsmaatregel

24 uur voor de behandeling niet zonnen, geen zonnebank en geen alcohol nuttigen. Belangrijk is om een paar dagen voor een behandeling geen bloed verdunnende pijnstillers zoals aspirine en ibuprofen in te nemen. Wil je wel een pijnstiller innemen kies dan voor paracetamol. Daarnaast raden we het homeopathische ‘Arnica’ aan. Drogisten en apotheken verkopen dit in druppel- crème- en pil vorm. Dit helpt om blauwe plekjes te voorkomen & verminderen. Tot slot adviseren we je om een week voor de behandeling te stoppen met Omega3 (visolie) supplementen.


Nazorg

Vermijd 2 weken na de behandeling zo veel mogelijk contact direct zonlicht. Indien dit niet te vermijden is, smeer dan een zonnebrandcrème met spf 50 op de huid. Wacht daarnaast met het gebruik van make-up tot gedurende 48 uur na de behandeling. Bezoek gedurende drie dagen na de behandeling geen sauna of een chloorhoudend zwembad. Niet intensief sporten 24 uur na de behandeling. De eerste 14 dagen geen chemische peelings of fruitzuur peelings. 

Interval:  2 tot 4 weken

Afhankelijk van het soort huidprobleem, zal je huidspecialist een behandeling adviseren en een behandelplan opstellen.

AFSPRAAK MAKEN

MICRO MEXO BTX 3 zones

Tarief  € 160,-

+OPTIE  Antyage Led Therapy

Tarief  € 20,-

INTAKE CONSULT

AFSPRAAK MAKEN

INTAKE CONSULT (bij het niet afnemen van een behandeling zijn de consultkosten € 40,-)

Tarief  € 0,-