MAAK HIER UW AFSPRAAK

Daarom LANETTE Clinics

★ Meer dan 38 jaar ervaring

★ Natuurlijke resultaten

★ Persoonlijk behandelplan


PRIJZEN

Micro Meso BTX Frons  € 60,-
Micro Meso BTX Wenkbrauw  € 60,-
Micro Meso BTX Kraaienpootjes  € 60,-

Micro Meso BTX Voorhoofd  € 120,-

MICRO MESO BTX

Voel en zie er jonger uit zonder je gezichtsuitdrukking te verliezen. Er is geen verband met echte botox /Botuline, maar heeft alleen betrekking op de nieuwe natuurlijke gevolg dat de laat gezicht spieren contract volkomen normaal.

Dit in een injecteerbare behandeling die begon te worden toegepast op acteurs uit Hollywood die er jonger uit wilden zien, zonder gezichtsuitdrukkingen te verliezen die extreem belangrijk waren voor hun werk. Bij Micro BTX gebruiken we een kleinere medicijndosering. Het wordt meestal toegepast bij mensen van jongere leeftijd om de vorming van rimpels in gezichtsuitdrukkingen te voorkomen en hun jonge uiterlijk te behouden zonder hun gezichtsuitdrukkingen te verliezen. Door de verminderde ingegraven dosering kunnen sommige patiënten een herhaling van de behandeling nodig hebben in minder tijd dan normale BTX, maar in vergelijking met alle voordelen die gezichtsuitdrukkingen bieden, kiezen de meeste mensen fanatiek voor Micro BTX.

VOORDEEL

Ideaal voor diegenen die op zoek zijn naar een verjongde look zonder het "bevroren gezicht".
- Fijne lijntjes geminimaliseerd

- Verbeterde huidruwheid

- Meer stralende huid

- Vermoeidheid van de huid

- Verbeterde stevigheid en elasticiteit

- Verhoogd volume

- Opheffend effect

RESULTAAT

Voor een optimaal resultaat zijn 3 behandelingen nodig met een interval van 2 tot 3 weken.

VOORZORG

24 uur voor de behandeling niet zonnen, geen zonnebank en geen alcohol nuttigen. Neem vanaf een week voor de behandeling geen ibuprofen, aspirine, vitamine E of visolietabletten in. Deze middelen kunnen het bloed verdunnen en sneller blauwe plekken doen ontstaan.

NAZORG

Vermijd 2 weken na de behandeling zo veel mogelijk contact direct zonlicht. Indien dit niet te vermijden is, smeer dan een zonnebrandcrème met spf 50 op de huid. Wacht daarnaast met het gebruik van make-up tot gedurende 48 uur na de behandeling. Bezoek gedurende drie dagen na de behandeling geen sauna of een chloorhoudend zwembad. Niet intensief sporten 24 uur na de behandeling. De eerste 14 dagen geen chemische peelings of fruitzuur peelings. 

0