MICRONEEDLING HAIR THERAPY

AFSPRAAK MAKEN

Door de kleine handzame dermapen kunnen de behandelingen nog nauwkeuriger worden uitgevoerd zonder de opperhuid en hoofdhuid te beschadigen. De dermapen maakt gebruik van kleine naaldjes welke vibrerend kleine kanaaltjes in de huid maken. Dit zorgt ervoor dat de huid zich onmiddellijk op een natuurlijke manier gaat herstellen. Daarnaast wordt de aanmaak van collageen versneld. Door de automatische, verticaal vibrerende naaldjes en de tijdens de behandeling instelbare lengte van de naaldjes, verhoogt de dermapen de effectiviteit van de behandeling en verbeterd de opname van producten

Is een behandeling die ingezet kan worden bij dun, dof haar of vermoeide haargroei. Bij Microneedling Hair Therapy  worden de haarzakjes om weer gezonde en glanzende haren te produceren waardoor het haar verbeterd wordt.

Bij deze behandeling gebruiken we een dermapen, een dermapen heeft kleine naaldjes welke vibrerend kanaaltjes in de huid maken. Dit zorgt ervoor dat de huid zich onmiddellijk op een natuurlijke manier gaat herstellen. Door de automatische, verticaal vibrerende naaldjes en de tijdens de behandeling instelbare lengte van de naaldjes, verhoogt de dermapen de effectiviteit van de behandeling en verbeterd de opname van onze Biotin Vitamin cocktail.

Veel mensen hebben last van lege plekken in het haar of baardgebied. Deze lege plekken kunnen verschillende oorzaken hebben. Dit kan komen door tekorten aan vitamines, of mineralen. Ook kan dit komen na langdurig ziek zijn of stress.  Externe factoren zoals  roken en/of een slecht slaapritme kunnen ook een rol spelen. Lege plekken in het haar  kunnen wij behandelen met "meso hair techniek" voor wat grotere zones. Deze effectieve, cosmetische behandeltechniek voorkomt haaruitval en stimuleert de haargroei van de hoofdhuid en baard haren. Deze behandeling zorgt er ook voor dat de bloedcirculatie wordt verbeterd en collageen wordt aangemaakt. De haarfollikels krijgen op deze manier gezonde en noodzakelijke voedingsstoffen, zodat de haargroei geoptimaliseerd kan worden.

Voor de behandeling

Om de omstandigheden zo schoon mogelijk te krijgen (haar kan je niet ontsmetten), moet je voor de behandeling je haar of baard wassen en geen styling product aanbrengen.

De behandeling
Het aanprikken van de huid wordt nauwelijks gevoeld. Vooraf verdoven is niet noodzakelijk. Napijn doet zich zelden voor en na de sessie gaan de meeste mensen direct weer aan het werk. 

Nazorg

Gedurende 24 uur geen gebruik maken van stylingproducten na de behandeling. De hoofdhuid moet namelijk zoveel mogelijk met rust gelaten worden. Vermijd 2 weken na de behandeling zo veel mogelijk contact direct zonlicht en stylingproducten. Bezoek gedurende drie dagen na de behandeling geen sauna of hele hete douche te nemen. Eventuele kleine complicaties die kunnen voorkomen zijn roodheid en lichte zwelling.

Interval:  2 weken

Afhankelijk van het soort hoofdhuidprobleem, zal je huidspecialist een behandeling adviseren en een behandelplan opstellen.

AFSPRAAK MAKEN

TARIEVEN

HAIR NEEDLING + LED THERAPY

Tarief  € 160,-

BEARD NEEDLING + LED THERAPY

Tarief  € 160,-

BROW VITAMIN + LED THERAPY

Tarief  € 80,-

AFSPRAAK MAKEN

KUUR TARIEVEN

HAIR NEEDLING + LED THERAPY - kuur 3x

Tarief  € 440,-

HAIR NEEDLING + LED THERAPY - kuur 6x

Tarief  € 780,-

BEARD NEEDLING + LED THERAPY - kuur 3x

Tarief  € 440,-

BEARD NEEDLING + LED THERAPY - kuur 6x

Tarief  € 780,-

BROW VITAMIN + LED THERAPY - kuur 6x

Tarief  € 400,-