MICRONEEDLING HANDS

AFSPRAAK MAKEN

Dermapen microneedling is enorm populair in onze kliniek vanwege de huid verbeterende resultaten. Hierbij gaan we heel gericht te werk en precies daar waar de huid actie nodig heeft. De behandeling bestaat uit het grondig reinigen, een peeling en het ‘needlen’ van de huid. Hierbij wordt met een pen met meerdere naaldjes de huid in banen bestempeld, waarbij hyaluronzuur diep in de huid terecht komt. Het zelf genezend vermogen van de huid zorgt ervoor het aanmaken van het collageen wordt gestimuleerd en dat de huid strakker wordt en rimpels verminderen. Door het toevoegen van extra werkstoffen zoals Vitamine C of Peptiden wordt de huid steviger, gladder, strakker en jonger! De behandeling voelt aan als kleine prikjes, welke goed te verdragen zijn.

Wanneer kiest u voor een Dermapen Microneedling ? 

- Fijne lijntjes

- Rimpels

- Huidverslapping

- Acne littekens

- Littekens

- Zonbeschadiging

- Pigmentstoornissen

- Grove huidstructuur / vergrote poriën

De dermapen microneedling behandeling en het huidverzorgingsadvies worden afgestemd op de specifieke behoeften van je huid. Voor het ultieme resultaat is het van belang dat je de huid na de behandeling met de onze thuisverzorgingsproducten blijft verzorgen. Aanvullende voedingssupplementen met collageen versterken het resultaat aanzienlijk.

Dermapen Tightening + RF lifting

Deze formule is speciaal geformuleerd voor een zeer krachtige en effectieve aanpak van huidverslapping rondom de kaaklijn. De mix van 5 specifiek geselecteerde peptiden richt zich op alle essentiële elementen van de extracellulaire matrix (ECM) ter verbetering van de opbouw, structuur, cel hechting, spiertonus en de her modellering van het huidnetwerk van de dermis. Dit resulteert in herstel van stevigheid en elasticiteit en een vermindering en preventie van rimpels door de aanmaak van nieuwe huidcellen, collageen en elastine. Deze behandeling is inclusief RF lifting modulle van 20 minuten.

Dermapen Eyes

Heb je wallen of donkere kringen onder je ogen? Krijg je vaak bezorgde blikken en de vraag of je moe bent of slecht geslapen hebt? Word je moe van je eigen vermoeide blik? Dan kan een Dermapen Microneedling Oogwallen behandeling je helpen aan een frissere blik. De injectievloeistof in onze cocktail helpt bij de vermindering van vochtwallen (puffy eyes), donkere kringen en fijne lijntjes rondom de ogen en verbetert de oogcontouren. 

Dermapen Smoothy Lips
Dit is een actieve formule die is ontworpen om het sappige uiterlijk van uw lippen te herstellen. De combinatie van actieve ingrediënten behandelt rimpels in de lippen intensief, door de lippen te voorzien van goed opneembaar hyaluronzuur, en zo een iets voller effect te bereiken. (is geen filler behandeling)

Na de behandeling

Na de behandeling ziet de huid er vaak roze/rood uit. Dit kan enkele uren aanhouden, maar verdwijnt daarna. Verder heeft de behandeling geen downtime en kun je je dagelijkse werkzaamheden weer gewoon oppakken. Het is belangrijk de huid goed te beschermen tegen schadelijke UV-stralen met een U.V. filter en extra te hydrateren. Belangrijk om drie dagen na de behandeling de huid te behandelen met Postcream.

Nazorg

Gedurende 24 uur je huid make-up loos te houden. Vermijd 2 weken na de behandeling zo veel mogelijk contact direct zonlicht, indien dit niet te vermijden is, smeer dan een zonnebrandcrème met spf 50 op de huid. Wij adviseren tot 2 weken na de behandeling geen zonnebank te bezoeken. Bezoek gedurende drie dagen na de behandeling geen sauna of een chloorhoudend zwembad. Eventuele kleine complicaties die kunnen voorkomen zijn roodheid.

Interval:  2 weken

Afhankelijk van het soort huidprobleem, zal je huidspecialist een behandeling adviseren en een behandelplan opstellen.

AFSPRAAK MAKEN

TARIEVEN
Onderstaande "Ultimate Facial" prijzen zijn inclusief Antyage LED Therapy

DERMAPEN ULTIMATE FACIAL

Tarief  € 160,-

DERMAPEN ULTIMATE FACIAL - kuur 3x

Tarief  € 440,-

DERMAPEN ULTIMATE FACIAL - kuur 6x

Tarief  € 780,-

DERMAPEN FACE TIGHTENING + RF LIFT 

Tarief  € 200,-

DERMAPEN FACE TIGHTENING + RF LIFT - kuur 3x 

Tarief  € 540,-

DERMAPEN LOWER FACE TIGHTENING + RF LIFT 

Tarief  € 200,-

DERMAPEN LOWER FACE + RF LIFT - kuur 3x 

Tarief  € 540,-

DERMAPEN SMOOTY LIPS

Tarief  € 60,-

DERMAPEN SMOOTY LIPS - kuur 6x

Tarief  € 300,-

DERMAPEN OOGWALLEN

Tarief  € 60,-

DERMAPEN OOGWALLEN - kuur 6x

Tarief  € 300,-

+OPTIE  Collagen Hydrating Mask

Tarief  € 16,-

+OPTIE  Antyage Led Therapy

Tarief  € 20,-

+OPTIE  Bindweefsel Prep Gezichtsmassage

Tarief  € 20,-

+OPTIE  Nek- en Schoudermassage

Tarief  € 20,-