MICRONEEDLING HUIDVERBETERING 

AFSPRAAK MAKEN

Een litteken ontstaat bij diepe schade aan de huid. Wanneer alleen de opperhuid beschadigd is, zal er alleen een schaafwond zichtbaar zijn en geen litteken ontstaan. Een litteken bestaat uit bindweefsel, dat het normale weefsel vervangt zodra dit vernietigd is door trauma of ziekte. Een litteken is over het algemeen veel sterker dan de huid eromheen. Een litteken is hard van structuur en kan cosmetisch storend zijn. Daarnaast kan een litteken ook een trekkerig en pijnlijk gevoel geven.

Te verwachten resultaat

Pijnklachten zoals een trekkerig gevoel kunnen vermindert worden al dan niet geheel wegtrekken. Een litteken ‘mooier’ maken lukt altijd. Belangrijk is om reëel te blijven. Een litteken blijft altijd zichtbaar aan de huid.

Er zijn diverse behandelingen mogelijk. Deze worden hieronder nader toegelicht. Vaak wordt er in een behandeling gebruik gemaakt van de diverse behandelmogelijkheden.LITTEKENMASSAGE 

Is uw litteken verhard, verdikt, verkleurd of verkleefd? Stoort u zich eraan of is het litteken pijnlijk geworden? De huidtherapeuten van De Huidkliniek helpen uw pijn of irritatie te verminderen door middel van een littekenmassage. Met precieze en speciale massagetechnieken kunnen verharde, verdikte, verkleurde of verkleefde littekens dunner, soepeler en minder zichtbaar worden gemaakt. Hierdoor kan tevens de pijn en/of irritatie afnemen.

Welk resultaat kan ik verwachten?

Direct na de behandeling voelt het litteken al minder verkleefd en soepeler aan. Als het behandeltraject is afgerond is de verkleving van uw litteken in grote mate verminderd of zelfs helemaal verdwenen. Het litteken voelt hierdoor soepel aan waardoor u er waarschijnlijk minder last van zal hebben.

Welke huidreactie kan ik verwachten?

Na de behandeling kan de huid rood en gezwollen zijn, maar dit trekt meestal weer vrij snel weg. Uit ervaring weten wij dat onze cliënten dit niet als storend ervaren.

LITTEKEN VERMINDEREN MET DERMAPEN MICRONEEDLING
is een zeer effectieve methode om littekens minder opvallend te maken. Tijdens de behandeling maken we gebruik van een vibrerende pen met de minuscule naaldjes, die onder hoge snelheid kleine verticale kanaaltjes in de huid maken. Deze minuscule kanaaltjes zijn niet zichtbaar voor het blote oog, maar ‘verwonden’ precies genoeg om de huid op een natuurlijke manier te activeren. Door de prikkeling in het bindweefsel komen groei- en helende factoren vrij, die zorgen voor aanmaak van collageen en elastine (bindweefsel).

Na de behandeling

Het litteken kan een aantal weken gevoelig aanvoelen of roze van kleur zijn. Dit is geheel afhankelijk welke behandelmogelijkheid wordt toegepast. .

Aantal benodigde behandelingen

Het aantal behandelingen is vooraf erg lastig aan te geven. Uiteraard is dit afhankelijk van de grootte van het litteken, het herstellend vermogen van de huid en uw wensen. Een behandelperiode kan variëren tussen de 2 maanden en 2 jaar.

Interval:  2 weken

Afhankelijk van het soort probleem, zal je specialist een behandeling adviseren en een behandelplan opstellen.

AFSPRAAK MAKEN

LITTEKENS VERMINDEREN 0 TOT 5 CM2

Tarief  € 140,-

LITTEKENS VERMINDEREN 5 TOT 10 CM2

Tarief  € 160,-

LITTEKENS VERMINDEREN 10 TOT 15 CM2

Tarief  € 180,-

LITTEKENS VERMINDEREN 15 TOT 20 CM2

Tarief  € 220,-

LITTEKENS VERMINDEREN 20 TOT 25 CM2

Tarief  € 240,-

LITTEKENS VERMINDEREN 25 TOT 50 CM2

Tarief  € 280,-

+OPTIE  ANTYAGE LED THERAPY

Tarief  € 20,-

INTAKE CONSULT

AFSPRAAK MAKEN

CONSULT - in het geval van een behandeling worden consultkosten niet berekend

Tarief  € 40,-