Daarom LANETTE Medical Cosmetic Clinic

★ Meer dan 39 jaar ervaring

★ Natuurlijke resultaten

★ Persoonlijk behandelplan

PRIJZEN

OPI Infinite Shine € 20,-

OPI Nature Strong  € 20,-

OPI GelColor € 34,-
OPI Infinite Shine +  Nail Manicure  € 30,-

OPI Nature Strong + Nail Manicure  € 30,-

OPI GelColor + Nail Manicure   € 44,-
OPI Pro Spa Manicure € 34,-
OPI Pro Spa Manicure Deluxe  € 54,- 

OPI Soak-off GelColor € 14,-
Nail Art vanaf € 2,-


MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK

NAILS & HANDS 

INFINITE SHINE OPI

OPI nagellakken bieden luxe en staan bekend om hun buitengewone samenstelling, fashionable kleuren en iconische namen. Ze bevatten veel kleurpigmenten, hebben een geweldige glans en blijven lang zitten.

Stel je voor: de kleur op je natuurlijke nagels hoeft de hele week niet te worden bijgewerkt. Met dit complete 3-stappen systeem kun je voortaan genieten van een intense glans, zoals je gewend bent van gel. De glans blijft totdat jij de kleur verwijdert. De Infinite Shine blijft veel langer zitten dan normale nagellak.

Resultaat

- Gel-achtige hoogglans, maar zonder lamp

- Intense kleuren

- Ultraglanzende nagels

- Inclusief nagelversteviging laag

- Verwijderen zoals normale nagellak (evt dus ook thuis te doen)

NATURE STRONG OPI

Nature Strong by OPI, onze eerste vegan nagellak van natuurlijke oorsprong. Wij weten dat je het belangrijk vindt wat je precies op je nagels aanbrengt, maar dat je niet wil kiezen tussen “natuurlijk” en “goede resultaten”. Daarom hebben we ons enorm ingezet om een duurzame, natuurlijke nagellak te ontwikkelen, met veel kleurpigmenten, die goed blijft zitten. Dus je hoeft geen compromis meer te maken. Elke unieke kleur is makkelijk aan te brengen en sneldrogend en staat garant voor 7 dagen mooi resultaat met een prachtige glans die blijft.

Elke kleur ademt milieubewustzijn en welbevinden uit, door de formule op basis van plantaardige ingrediënten als suikerriet, tarwe, maïs en een flesje en dop op basis van gerecyclede materialen. De premium formule is vrij van dierlijke ingrediënten en bijproducten en is dierproefvrij, zodat je je nagels, jezelf en de wereld om je heen bewust en op de allerbeste manier kunt verzorgen. 

GELCOLOR by OPI
Handen zijn echte eye catchers en verraden bovendien je leeftijd. Daarom is het een must dat de verzorging van je handen en nagels een belangrijk onderdeel uitmaakt van je dagelijkse beauty ritueel. Verzorgde handen en gelakte nagels zijn voortaan dan ook niet meer weg te denken als dé ultieme accessoires bij je outfit. Hoe gezonder je nagels, hoe langer je favoriete color treatment blijft zitten. 

GelColor by OPI draagt als een gel, maar voelt en ziet eruit als nagellak! Heb je geen tijd om je nagels telkens opnieuw te lakken? Je favoriete OPI kleur blijft 2+ weken perfect glanzend zitten. GelColor is eenvoudig zelf thuis te verwijderen, zonder dat het de natuurlijke nagel beschadigt. GelColor by OPI voor een mooi verzorgd en longlasting eindresultaat.

Voordelen

  • Lang houdende kleur met intense hoogglans
  • Blijft 2+ weken perfect zitten (afhankelijk van de conditie van je natuurlijke nagel)
  • Draagt als een gel, voelt en ziet eruit als nagellak
  • Direct droog, dus geen beschadigingen
  • Ideaal voor de vrouw die er altijd perfect uit wil zien
  • Zeer geschikt voor vakanties en speciale gelegenheden
  • Is eenvoudig zelf thuis te verwijderen, zonder de natuurlijke nagel te beschadigen.