MAAK HIER UW AFSPRAAK

Daarom LANETTE Clinics

★ Meer dan 38 jaar ervaring

★ Natuurlijke resultaten

★ Persoonlijk behandelplan


PRIJZEN

Nano Dermabrasie  € 100,-

Nano Dermabrasie Deluxe  € 120,-
extra optie: LED mesolicht € 10,-


NANO DERMABRASIE

De huid wordt gepolijst en maakt deze gladder en jonger. De nano glow dermabrasie is een soort mechanische peeling. Met behulp van nanotechnologie worden de dode huidcellen van de bovenste huidlaag verwijderd zonder de huid te beschadigen. De doorbloeding wordt gestimuleerd waardoor de huid wordt aangezet tot versteviging en cel vernieuwing. De huid voelt na de behandeling zacht en fris aan.

NANO GLOW DERMABRASIE is een oppervlakkige behandeling om de huid optimaal in balans te brengen en te behouden. Bovendien zorgt de behandeling voor een betere opname van huid verbeterende werkstoffen tijdens de behandeling. Het voordeel van deze behandeling is dat uw huid een echte boost krijgt en de herstelperiode zeer kort is. Deze behandeling is zowel voor mannen als vrouwen, ook voor in de zomer maanden.

TOEPASSEN BIJ

- Ruwe huid

- Gauwe huid
- Doffe huid

- Verouderde huid

- Oppepper voor de huid

Bovendien zorgt de behandeling voor een betere opname van huid verbeterende werkstoffen die tijdens de behandeling worden gebruikt.

RESULTAAT

Voor een optimaal resultaat zijn 6 behandelingen nodig met een interval van 2 weken.

NAZORG

Gedurende 24 uur je huid make-up loos te houden. Vermijd 2 weken na de behandeling zo veel mogelijk contact direct zonlicht, indien dit niet te vermijden is, smeer dan een zonnebrandcrème met spf 50 op de huid. Wij adviseren tot 2 weken na de behandeling geen zonnebank te bezoeken. Bezoek gedurende drie dagen na de behandeling geen sauna of een chloorhoudend zwembad.

0