Daarom LANETTE Aesthetic Skin Clinics

★ Meer dan 39 jaar ervaring

★ Natuurlijke resultaten

★ Persoonlijk behandelplan


PRIJZEN

Nano Dermabrasie  € 140,-
Nano Dermabrasie + Antyage Led Therapy  € 160,-

AFSPRAAK MAKEN


Inhoud Nano Dermabrasie

- Oppervlakte reiniging

- Dieptereiniging
- Nano Dermabrasie sessie inclusief 1 hyaluronzuur ampul

- extra optie: Antyage Led

- Dagverzorging aangepast op de huidconditie

- Skin bescherming SPF50

NANO DERMABRASIE 

De huid wordt gepolijst en maakt deze gladder en jonger. De nano glow dermabrasie is een soort mechanische peeling. Met behulp van nanotechnologie worden de dode huidcellen van de bovenste huidlaag verwijderd zonder de huid te beschadigen. De doorbloeding wordt gestimuleerd waardoor de huid wordt aangezet tot versteviging en cel vernieuwing. De huid voelt na de behandeling zacht en fris aan.

NANO GLOW DERMABRASIE is een oppervlakkige behandeling om de huid optimaal in balans te brengen en te behouden. Bovendien zorgt de behandeling voor een betere opname van huid verbeterende werkstoffen tijdens de behandeling. Het voordeel van deze behandeling is dat uw huid een echte boost krijgt en de herstelperiode zeer kort is. Deze behandeling is zowel voor mannen als vrouwen, ook voor in de zomer maanden.

Toepassen bij
- Ruwe huid

- Gauwe huid
- Doffe huid

- Verouderde huid

- Oppepper voor de huid

Bovendien zorgt de behandeling voor een betere opname van huid verbeterende werkstoffen die tijdens de behandeling worden gebruikt.

Wanneer zie ik resultaat?

Na iedere behandeling ziet u verbetering. Ongeveer 4 weken na een Nano Dermabrasie kuur zullen de eerste echte huidverbeteringen zichtbaar zijn. Het aanmaakproces van collageen en de uitwerking hiervan, kan echter tot een jaar doorwerken.

Nazorg

Gedurende 24 uur je huid make-up loos te houden. Vermijd 2 weken na de behandeling zo veel mogelijk contact direct zonlicht, indien dit niet te vermijden is, smeer dan een zonnebrandcrème met spf 50 op de huid. Wij adviseren tot 2 weken na de behandeling geen zonnebank te bezoeken. Bezoek gedurende drie dagen na de behandeling geen sauna of een chloorhoudend zwembad.

Interval

2 weken

Voor een optimaal resultaat

4 – 6 behandelingen

Dit is een gemiddelde indicatie. Het aantal benodigde behandelingen verschilt

van persoon tot persoon. Dit kan dus per persoon en per huidtype verschillen.