NATURAL NAILS

AFSPRAAK MAKEN

GELPOLISH BY MAGNETIC

Magnetic Gelpolish is een unieke Gellak-behandeling voor de betere salons en klinieken wereldwijd. De Magnetic Gelpolish heeft een sublieme hechting en blijft weken lang mooi op nagels van handen en voeten. Elk seizoen een nieuwe collectie aan trendy kleuren. De gel zorgt voor een verzadiging van de nagelplaat, zodat deze steeds sterker wordt. Dus hoe meer behandelingen u laat uitvoeren, hoe sterker de natuurlijke nagel zal worden. Bij langdurig gebruik zal het product helpen om zelfs bij platte nagelplaten een c-curve te vormen. Hierdoor krijg je smallere en stevigere nagels. Deze behandeling is ook ideaal voor nagelbijters.

Inclusief nagel versteviging

In onze kliniek houden wij van niet alleen van de beste producten maar ook van de beste behandeling protocollen.
Bij elke gelpolish behandeling ontvangt je 1 van onderstaande 3 nagelplaat versteviging lagen na keuze.


1/ BUILDING BASE (basis laag bij gelpolish-normale sterkte)

Building gel met de structuur en de viscociteit van een bouwgel. Maak een perfecte bolling en verstevig de natuurlijke nagels.

2/ RUBBERBASE COAT (basis laag bij gelplolish-sterk)
Is een nieuwe generatie FLEXIBELE gel, dat gebruikt wordt om de natuurlijke korte nagels te verstevigen. ​ Door de flexibele formule van deze gel, kan deze moeiteloos buigen met de bewegingen van de natuurlijke nagel zonder dat er barsten of breuken plaatsvinden

3/ FIBER COAT (basis laag bij gelpolish-heel sterk)
is een innovatieve super textuur technologie met synthetische glasvezeldeeltjes. Het product heeft nagelbindende en nagelversterkende eigenschappen die de belangrijkste functie vervullen gedurende de gehele draagperiode. Het bevat vitamine E voor het herstel van zwakke, broze en verzwakte nagels.


BLUSH BIAB NATURAL NAILS
Iedereen met flexibele, zwakke, broze of beschadigde nagels opgelet. Er is nu een behandeling die kan helpen mooie natuurlijke nagels te laten groeien die niet om de haverklap scheuren. Deze life changing behandeling heet BLUSH BIAB (Builder In A Bottle) Natural Nail Treatment. Van een milky nude look tot zachte koffie tinten. De Blush gels hebben een sterke hechting en er is een mooie bolling mee te creëren om de nagels vorm en stevigheid te geven zodat ze langer kunnen groeien tot prachtige “shorties”.

Hoe ziet een Natural Nail Treatment er uit?

Uw handen worden gedesinfecteerd, daarna worden de nagelriemen naar achter geduwd en voer ik een mini manicure uit. Vervolgens worden de nagels stofvrij gemaakt, ontvet en wordt er een primer aangebracht. 

Fase 1:
Sterkte – Tijdens de 1e afspraak wordt gekeken naar de gezondheid van de natuurlijke nagels. Tevens wordt besproken wat de wensen en mogelijkheden zijn qua vorm en lengte. Bij de 1e afspraak staat de versteviging centraal. Na het kiezen van de kleur wordt de versteviging op de natuurlijke nagels aangebracht. Dit beschermt de nagels zodat deze niet afbreken of inscheuren.

Fase 2:
Vorm – Bij de 2e afspraak is er al meer lengte. Nu ligt de focus op de vorm van de nagels. De natuurlijke nagels worden in de vorm gevijld die vooraf besproken is.

Fase 3:
Lengte – De laatste fase is de fase die steeds herhaald gaat worden. Omdat de gewenste vorm in de natuurlijke nagels zit ligt de focus op het bepalen van de lengte. De lengte kan worden ingekort of behouden blijven zodat de natuurlijke nagels steeds langer groeien. 
Wilt u dat uw nagels er continue mooi en verzorgd uit blijven zien zonder een te grote uitgroei of breken/scheuren, dan is het advies elke 3 weken een afspraak te maken voor een Natural Nail Treatment.

Afhankelijk van de groeisnelheid van uw nagels is 2 of 4 weken uiteraard ook mogelijk. Vraag ons naar de mogelijkheden van een nagel abonnement. 

BLUSH BY MAGNETIC
De nieuwste trend in de nagelbranche. En geschrikt voor ieder beroep, ook voor in de zorg.

Blush treatment bestaat uit verschillende fases. We werken we samen naar een fantastisch resultaat! Het product Blushes bij Magnetic is een sterk en flexibel product voor de op de natuurlijke nagel met een natuurlijke nagellengte. De Magnetic blushes is een een 'builder gel' die je nagels versterkt. Met Blush kun je dezelfde uitstraling, duurzaamheid en sterkte krijgen als met acrylnagels van dip poeder. De Bluash Baib van Magnetic zijn  vegan en bevatten methacryl en is cruelty fee., bevat een methacryl en is cruelty free.

Je kan je Blush Biab behandeling uitbreiden met een mooie en trendy gelpolish behandeling inclusief of exclusief met E-Manicure behandeling.


E-MANICURE

Deze populaire elektrische manicure ook wel E-Manicure of Combi-Manicure genoemd is een manicure techniek waarbij gebruik wordt gemaakt van de elektrische vijl. Met deze techniek worden uw nagelriemen verzorgd op de Russische manier, dat betekent dat de nagelriemen droog verwijderd worden met de elektrische vijl.

INFINITE SHINE OPI

OPI nagellakken bieden luxe en staan bekend om hun buitengewone samenstelling, fashionable kleuren en iconische namen. Ze bevatten veel kleurpigmenten, hebben een geweldige glans en blijven lang zitten.

Stel je voor: de kleur op je natuurlijke nagels hoeft de hele week niet te worden bijgewerkt. Met dit complete 3-stappen systeem kun je voortaan genieten van een intense glans, zoals je gewend bent van gel. De glans blijft totdat jij de kleur verwijdert. De Infinite Shine blijft veel langer zitten dan normale nagellak.

Resultaat

- Gel-achtige hoogglans, maar zonder lamp

- Intense kleuren

- Ultraglanzende nagels

- Inclusief nagelversteviging laag

- Verwijderen zoals normale nagellak (evt dus ook thuis te doen)

GELCOLOR by OPI
Handen zijn echte eye catchers en verraden bovendien je leeftijd. Daarom is het een must dat de verzorging van je handen en nagels een belangrijk onderdeel uitmaakt van je dagelijkse beauty ritueel. Verzorgde handen en gelakte nagels zijn voortaan dan ook niet meer weg te denken als dé ultieme accessoires bij je outfit. Hoe gezonder je nagels, hoe langer je favoriete color treatment blijft zitten. 

GelColor by OPI draagt als een gel, maar voelt en ziet eruit als nagellak! Heb je geen tijd om je nagels telkens opnieuw te lakken? Je favoriete OPI kleur blijft 2+ weken perfect glanzend zitten. GelColor is eenvoudig zelf thuis te verwijderen, zonder dat het de natuurlijke nagel beschadigt. GelColor by OPI voor een mooi verzorgd en longlasting eindresultaat.

Voordelen

  • Lang houdende kleur met intense hoogglans
  • Blijft 2+ weken perfect zitten (afhankelijk van de conditie van je natuurlijke nagel)
  • Draagt als een gel, voelt en ziet eruit als nagellak
  • Direct droog, dus geen beschadigingen
  • Ideaal voor de vrouw die er altijd perfect uit wil zien
  • Zeer geschikt voor vakanties en speciale gelegenheden
  • Is eenvoudig zelf thuis te verwijderen, zonder de natuurlijke nagel te beschadigen.

AFSPRAAK MAKEN

GELPOLISCH + BUILDING BASE VERSTEVIGING + E-MANICURE

Tarief  € 48,-

GELPOLISCH + RUBBER BASE VERSTEVIGING + E-MANICURE

Tarief  € 52,-

GELPOLISCH + FIBBER COAT VERSTEVIGING + E-MANICURE

Tarief  € 58,-

GELPOLISCH + FIBBER COAT VERSTEVIGING + E-MANICURE

Tarief  € 58,-

BLUSH BIAB NATURAL NAILS

Tarief  € 60,-

OPI INFINITE SHINE LAKKEN + E-MANICURE 

Tarief  € 40,-

ONLY E-MANICURE

Tarief  € 40,-

SEDUCTION HAND SPA TREATMENT

Tarief  € 60,-

+OPTIE VERWIJDEREN OUD PRODUCT

Tarief  € 20,-

+OPTIE 10 NAILS TIN FRENCH 

Tarief  € 10,-

+OPTIE NAIL ART per nagel vanaf

Tarief  € 6,-