Daarom LANETTE Medical Esthetic Clinic

★ Meer dan 39 jaar ervaring

★ Natuurlijke resultaten

★ Persoonlijk behandelplan

PRIJZEN 
Biab treatment € 42,-
Biab treatment + Gellak € 52,-   

Gellak  € 30,-

OPI Infinite Shine lakken  € 20,-
OPI GelColor € 38,-


PRIJZEN - Spa Manicure 
OPI Pro Nail Manicure € 18,-
OPI Pro Spa Manicure € 28,

OPI Pro Spa Manicure Deluxe € 48,-
OPI Soak-off GelColor € 14,-
OPI Soak-off GelColor elders gezet  € 26,-

Nail Art vanaf € 2,- per nagel

AFSPRAAK MAKEN

NATURAL NAILS

BLUSH
De nieuwste trend in de nagelbranche. En geschrikt voor ieder beroep, ook voor in de zorg.

Blush treatment bestaat uit verschillende fases. We werken we samen naar een fantastisch resultaat! Het product Blushes bij Magnetic is een sterk en flexibel product voor de op de natuurlijke nagel met een natuurlijke nagellengte. Het product is er in 12 verschillende natuurlijke tinten wat bij iedere huid past. Samen kijken we welke kleur er het beste bij u past. Tijdens iedere behandeling wordt een combi manicure toegepast. Voor een nog mooier resultaat. Uiteraard is dit ook geschrikt voor mannen. Blushes is Vegan, bevat een methacryl en cruelty free.

Russian Manicure

Een manicure is een ontspannende basis behandeling voor de handen en nagels. Hierbij wordt de nagelriem naar achter geduwd en de dode huidcellen van de nagel verwijderd. De nagel wordt in vorm gevijld en gepolijst. De behandeling wordt afgemaakt met een nagelriemolie en handcremé.

BIAB

is een nieuwe generatie flexibele gel, dat gebruikt wordt om de natuurlijke nagels te verstevigen. Dankzij de flexibele formule van deze gel, kan de natuurlijke nagel moeiteloos mee bewegen bij aanrakingen of stoten, zonder dat er barsten of breuken plaatsvinden. 

De gel zorgt voor een verzadiging van de nagelplaat, zodat deze steeds sterker wordt.
Dus hoe meer behandelingen u laat uitvoeren, hoe sterker de natuurlijke nagel zal worden. Bij langdurig gebruik zal het product helpen om zelfs bij platte nagelplaten een c-curve te vormen. Hierdoor krijg je smallere en stevigere nagels. Deze behandeling is ook ideaal voor nagelbijters.

INFINITE SHINE OPI

OPI nagellakken bieden luxe en staan bekend om hun buitengewone samenstelling, fashionable kleuren en iconische namen. Ze bevatten veel kleurpigmenten, hebben een geweldige glans en blijven lang zitten.

Stel je voor: de kleur op je natuurlijke nagels hoeft de hele week niet te worden bijgewerkt. Met dit complete 3-stappen systeem kun je voortaan genieten van een intense glans, zoals je gewend bent van gel. De glans blijft totdat jij de kleur verwijdert. De Infinite Shine blijft veel langer zitten dan normale nagellak.

Resultaat

- Gel-achtige hoogglans, maar zonder lamp

- Intense kleuren

- Ultraglanzende nagels

- Inclusief nagelversteviging laag

- Verwijderen zoals normale nagellak (evt dus ook thuis te doen)

GELLAK

Wordt ook vaak ‘semi-permanente nagellak’ genoemd en staat ook bekend onder de benaming ‘soak off gel’ en ‘gelish’. Je kunt gellak zien als een gewone nagellak, die op dezelfde manier wordt aangebracht als normale nagellak, maar die wel wordt uitgehard onder een UV- of LED-lamp. Het voordeel hiervan is dat de lak niet na enkele dagen al begint af te bladderen, maar tot wel 3 weken mooi blijft zitten. Hoe lang de gellak blijft zitten is afhankelijk van de conditie van je nagels.

Bij het aanbrengen van gellak wordt eerst een basecoat aangebracht, daarna een dubbele kleurlaag en vervolgens een topcoat. Het verschil met gelnagels is dat er nu geen extra laag gel onder de gellak komt, die de nagels extra verstevigen.​​

Voordelen

- Snelle behandeling ( 45-60 min)​​​

- 3 weken mooie nagels en soms langer.


GELCOLOR by OPI
Handen zijn echte eye catchers en verraden bovendien je leeftijd. Daarom is het een must dat de verzorging van je handen en nagels een belangrijk onderdeel uitmaakt van je dagelijkse beauty ritueel. Verzorgde handen en gelakte nagels zijn voortaan dan ook niet meer weg te denken als dé ultieme accessoires bij je outfit. Hoe gezonder je nagels, hoe langer je favoriete color treatment blijft zitten. 

GelColor by OPI draagt als een gel, maar voelt en ziet eruit als nagellak! Heb je geen tijd om je nagels telkens opnieuw te lakken? Je favoriete OPI kleur blijft 2+ weken perfect glanzend zitten. GelColor is eenvoudig zelf thuis te verwijderen, zonder dat het de natuurlijke nagel beschadigt. GelColor by OPI voor een mooi verzorgd en longlasting eindresultaat.

Voordelen

  • Lang houdende kleur met intense hoogglans
  • Blijft 2+ weken perfect zitten (afhankelijk van de conditie van je natuurlijke nagel)
  • Draagt als een gel, voelt en ziet eruit als nagellak
  • Direct droog, dus geen beschadigingen
  • Ideaal voor de vrouw die er altijd perfect uit wil zien
  • Zeer geschikt voor vakanties en speciale gelegenheden
  • Is eenvoudig zelf thuis te verwijderen, zonder de natuurlijke nagel te beschadigen.