OXYGEN HAIRJET

AFSPRAAK MAKEN

GRATIS CONSULT 

Zonder zuurstof is er geen enkel proces in ons lichaam mogelijk. Zuurstof wordt steeds belangrijker voor onze huid, zeker in een wereld waar ons zuurstofgehalte steeds slechter wordt. Denk bijvoorbeeld maar aan de uitlaatgassen in de stad. Er wordt steeds meer aandacht besteed aan zuurstof, omdat men er steeds meer achter komt hoe belangrijk zuurstof voor ons is. Met name voor onze hoofdhuid, het toedienen van zuivere zuurstof met actieve ingrediënten levert direct enorm veel resultaat op. Ingrediënten worden veel beter opgenomen.

Voordelen van Oxygen HairJet
-  Optimaliseert de cel functies
-  Verbetert de doorbloeding
-  Bevordert de microcirculatie
-  Verbetert de huidvochtigheid
- Stimuleert de haargroei


Wat doet zuurstof voor je hoofdhuid

Tijdens een zuurstof behandeling worden de producten met 98% zuivere zuurstof onder hoge druk in de huid gebracht. Door het extra zuurstof in combinatie met werkzame stoffen die het haarfollilel stimuleren geeft dit een krachte boost. Door het zuivere zuurstof worden alle huidfuncties geoptimaliseerd en verbetert de doorbloeding in de hoofdhuid. De zuurstof met de werkzame stoffen zoals, vitamines, antioxidanten en hyaluron bevorderen de cel vernieuwing en stimuleert zo de haargroei.

Interval

Wekelijk, afhankelijk van het soort haarprobleem, zal je tricholoog een behandeling adviseren en een behandelplan opstellen.

Zuurstoftherapie mesotherapie haartransplantatie

AFSPRAAK MAKEN

GRATIS CONSULT 

Tarieven

High Frequency Scalp Treatment

€ 80,-

Kuur Tarieven

Termijnbetaling voor uw gewenste kuurpakket is mogelijk, wij lichten u graag in via een gratis consult.

High Frequency Scalp Treatment - kuur 4x

€ 300,-

High Frequency Scalp Treatment - kuur 8x

€ 560,-

High Frequency Scalp Treatment - kuur 12x

€ 780,-

High Frequency Scalp Treatment - kuur 16x

€ 960,-