PEELINGS

AFSPRAAK MAKEN

GRATIS CONSULT 

Met de BCN PEELS ga we de dode huidcellen verwijderen. Ook de opname van werkstoffen verbeteren we en de aanmaak van nieuwe huidcellen stimuleren met een BCN Peeling. Met de juiste peelingvloeistof zal de huid weer een frissere uitstraling krijgen en kun je bepaalde huidproblemen behandelen zoals pigmentvlekken, fijne lijntjes en acne.

Verschillende BCN Peels
BCN Peel #01 Acne 

BCN Peel #02 Anti-Aging 

BCN Peel #03 Depigmentatie 

BCN Peelings

Textuurverbetering van de huid

De BCN Peelings zijn zacht en huidvriendelijk en veilig (mits het juiste nazorg protocol wordt toegepast). Je bent meteen 'toonbaar', daarom spreken ze in Amerika wel vaker van een 'lunch-break' peeling

Niet schadelijk voor de huid

Oppervlakkige peelings zijn niet schadelijk voor de huid. Integendeel, het geeft een her stimulatie van collageen, en zorgt voor stevigheid, elasticiteit, en zelfs een betere hydratatie. Opgelet, na de peeling kan je huid zeer droog aanvoelen, maar dat is het proces. Smeer er niks op, maar wacht 3 dagen geduldig af. Laat geen zeep, shampoo of dergelijke over je gelaat lopen voor enkele dagen. 

BCN PEELS - Verfris je huid

Instituut BCN is een referentie-expert in professionele esthetische behandelingen, het resultaat van jarenlang continu onderzoek en ontwikkeling. Met de BCN Peels-lijn breidt Institute BCN zijn reeks oplossingen uit voor het behandelen en corrigeren van cosmetische problemen op gezicht en lichaam. Peelings van het BCN Peels-gamma zijn chemo-exfolianten die, afhankelijk van hun intensiteit, op verschillende diepteniveaus werken, zowel op de dermis als de opperhuid, en die een dermaal matrixvernieuwingsproces in gang zetten. Het resultaat van dit proces is het uiterlijk van een geregenereerde huid, met meer elasticiteit, helderheid, zachter, met een homogene tint en textuur, evenals de verbetering van de mechanische eigenschappen van de huid.

JPX3 BIO REVITALIAZATION PEEL
De JPX3 Bio Revitalization peeling is de nieuwste behandeltrend, directe oppepper voor de huid en natuurlijke anti-aging behandeling. 
Een nieuwe behandelmethode zonder gebruik van naalden met direct zichtbaar effect. JPX3 is een professionele peeling behandeling die verkleuringen in de huid vermindert en oppervlakkige rimpels doet verdwijnen. Het helpt de huid beter hydrateren en werkt mee in de strijd tegen acne en comedonen. Dankzij het gebruik van een gepatenteerd mengsel van organische zuren en antioxidanten krijgen we een gladde, heldere en verfriste huid.

JPX3 is een professionele behandeling van slechts 30 minuten met een direct resultaat. Dit unieke Pro-Age Concept is ontwikkeld op de biologische behoeften van hun huid met als doel de natuurlijke, jeugdige uitstraling te herstellen. De behandeling werkt door de huidvernieuwing op een natuurlijke manier te stimuleren. Door een zachte massage, zonder injectie, worden actieve ingrediënten gestimuleerd voor een diepe hydratatie. Daarbij worden de fibroblasten in de huid flink aan het werk gezet tot het vormen van nieuw collageen en elastine.

Waar zorgt JPX3 voor
- Intensieve hydratatie
- Herstelt verloren uitstraling, toon en elasticiteit
- Verbetert de huidstructuur en de conditie van de huid
- Geeft de huid een ongekende revitalisatie zonder de huid te beschadigen
- Stimuleert de vorming van fibroblasten en groeifactoren
- Aanmaak van collageen en elastinevezels
- Verminderen fijne rimpels

Nazorg

Geef u huid de rust, dus geen warme douche, geen sauna, geen UV stralen, geen blacklight stralen (bios/disco). Blacklight na de chemische peeling gedurende 4 tot 6 weken vermijden. Gedurende 3 maanden na behandeling mag je niet zonnebaden of zonnebanken. Als het zonnig weer is, smeert u uw huid vaak in met een sunblock crème, minimaal factor 50 en parfumvrij. Gebruik van minerale oliën of andere oliën is na uw behandeling zeker 4 weken niet toegestaan. Gebruik van dag en of nacht crème is pas na genezing toegestaan. Gebruik van geparfumeerde gezichtscrèmes is na totale genezing pas weer toegestaan. Gebruik van make-up is na totale genezing pas weer toegestaan, nooit eerder. (ook geen cover make-up) Vaak is de huid volledig hersteld binnen 2 tot 4 weken (dat wil niet zeggen dat je gelijk aantoonbaar, de celvernieuwing is bezig). Tijdens de vervellingsfase in geen geval aan de velletjes trekken, scrubben, peelen, harsen, stomen, de sauna bezoeken of een behandeling van de schoonheidsspecialiste ondergaan.

Interval

2 tot 6 weken afhankelijk van het soort huidprobleem, zal je huidspecialist een behandeling adviseren en een behandelplan opstellen.


Onze Peelings zijn effectief en veilig, boek nu een consult gesprek en ervaar wat Lanette Cosmedisch Instituut voor u kan doen.

AFSPRAAK MAKEN

GRATIS CONSULT 

Tarieven

JPX3 Bio Revitalization Peel

€ 100,-

BCN Peel #01 Acne

€ 100,-

BCN Peel #02 Anti-Aging

€ 100,-

BCN Peel #03 Depigmentatie

€ 100,-

Kuur Tarieven

Termijnbetaling voor uw gewenste kuurpakket is mogelijk, wij lichten u graag in via een gratis consult.

JPX3 Bio Revitalization Peel - kuur 3x

€ 270,-

JPX3 Bio Revitalization Peel - kuur 6x

€ 480,-

BCN Peels - kuur 3x

€ 270,-

BCN Peels - kuur 6x

€ 480,-