PLASMA LIFT MEDICAL

De huid rond de ogen verandert door de jaren heen. Het verliest zijn natuurlijke elasticiteit en vorm. De huid rondom de ogen worden meer rimpelig en de huid krijgt een donkerder uitstraling. Wallen onder de ogen en hangende oogleden zijn een duidelijk bewijs van niet alleen slapeloze nachten of overwerk, maar vaak het eerste zichtbare bewijs van huidveroudering. Onze oogopslag is niet meer wat het was terwijl de tijd alleen maar verder schrijdt. Er is nu een intelligente oplossing om de look, jeugdige blik en het vertrouwen te herstellen.

MAAK KENNIS MET DE PLASMA IQ

 • Dit is een veilig apparaat voor de niet-invasieve ooglift correctie, die bij de eerste keer effectief is
 • Het apparaat maakt gebruik van microgolven
 • Werkt zonder de huid te beschadigen en na de behandeling kun je meteen je weg vervolgen
 • Verwijderd de eerste tekenen van veroudering en geeft je een nieuwe look
 • Gebruikt voor de correctie van oogleden bij zowel mannen als vrouwen

De procedure bestaat uit het maken van kleine punten op het oppervlak van de huid met plasma gegenereerd uit het Plasma IQ-apparaat. Ongeveer 0,5 mm van elkaar, waardoor de perfecte elasticiteit van het ooglid wordt hersteld. Elk van deze punten zorgt voor sublimatie van de epidermis zonder de basislaag van de dermis te beschadigen en zonder bloedingen en zonder het omliggende weefsels te beschadigen. De procedure duurt ongeveer 20 minuten en de sublimatiepunten blijven ongeveer gedurende maximaal een week.

TECHNOLOGIE

Plasma IQ is een medisch apparaat, gemaakt in Italië, voor gebruik door meso specialisten, dermatologen, plastische chirurgieën en esthetische geneeskundigen. Plasma IQ is een intelligente oplossing voor de niet-invasieve ooglift. Plasma IQ is een plasma generator. Het plasma wordt gevormd tussen het uiteinde van het apparaat en de huid van de patiënt. Er vindt op een gecontroleerde manier sublimatie van de epidermis plaats met als gevolg krimp van de huid wat tot huidverstrakking leidt. De behandeling wordt verricht zonder het omliggende gezonde weefsel te beschadigen.

VOORDELEN

 • Niet-invasieve behandeling - aanbevolen voor mensen die geen chirurgische procedure willen bepalen (blefaroplastiek)
 • Precisie - Micro plasma werkt alleen binnen de epidermis zonder de huid te beschadigen
 • Onmiddellijk effect - effecten zichtbaar na de eerste behandeling
 • Veilig - veilig voor personen met pacemakers en andere patiënten waarvan de huidige behandelingen gecontraindiceerd zijn
 • Comfortabel - je kunt meteen je weg vervolgen

PROCEDURE

Met Plasma IQ kunt u ooglidchirurgie uitvoeren met volledige ooglidbeweging tijdens en na de behandeling. De behandeling veroorzaakt geen ontsteking en necrose van rondom liggend weefsels. Door de technologie is het mogelijk om de effecten in real time te observeren. Ongeveer 70% van het effect is direct na de behandeling zichtbaar. 

NA DE BEHANDELING

Zijn er op de huid zijn er kleine korstjes zichtbaar, die na 6 tot 10 dagen automatisch verdwijnen. Op de 2e en 3e dag kan er een kleine zwelling ontstaan. Nadat de korstjes zijn verdwenen, kan de huid gedurende 1-2 weken licht rood worden. In deze periode moet een voedende crèmes die huiddegeneratie versnellen en erythema verminderen, worden toegepast. Wij raden zelf ook zinkzalf aan voor de goede herstel van uw huid. Gebruik pas weer make-up op de behandelde zone na herstel.

CONTRA INDICATIES

Ziekten van het hart en vaatstelsel, Metabolische aandoeningen (diabetes), Schildklierziekte, Ziekten van het zenuwstelsel, Oogziekte,

Choroby psychosomatyczne, Gebruik van medicijnen - tetracyclines, isotretinoïne (Accutane, Izotek), Zwangerschap en borstvoeding

INHOUD VAN DE BEHANDELING

 • de huid krijgt eerst een basisreiniging en ontsmetting
 • plama lift
 • aanbrengen van herstellende crème 

PRIJZEN

Plasma Lift Medical Kraaienpootjes € 375,00

Plasma Lift Medical Ooglid Boven € 375,00

Plasma Lift Medical Ooglid Boven € 375,00

Plasma Lift Medical Ooglid Onder € 375,00

Huidoneffenheden vanaf € 50,00

AFSPRAAK MAKEN

U kunt op 3 manieren uw behandel afspraak inboeken.

Bij onze receptie, telefonisch of via onze online agenda.

Telefonisch afspraak maken: 013-7857587

AFSPRAAK MAKEN ONLINE

MEER INFORMATIE

Indien u meer informatie wenst over deze behandeling of wanneer u wilt weten of deze behandeling geschikt is voor u,

nodigen wij u graag uit bij Lanette Institute voor een vrijblijvend advies consult, huidanalyse of intake gesprek.