PRESSOTHERAPIE

Geniet en ontspan met de unieke pressotherapie behandeling werkzaam op een duidelijk centimeterverlies, het verwijderen van afvalstoffen en het verstevigen en bevorderen van de elasticiteit van de huid. Ook actief tegen opgezwollen benen en voeten.

Is een revolutionaire elektronisch gestuurde luchtdrukmassage en lymfedrainage. Rustige en zachte massagetechniek om de afvalstoffen uit het lichaam te verwijderen. De drukfase opent de kleinste lymfevaatjes vlak onder de huid, de drukloze fase geeft de gelegenheid om ze weer te sluiten. Zo worden de afvalstoffen uit het weefsel verwijderd. Tijdens een behandeling van 60 minuten verbrand je ongeveer 500 à 600 kcal. 

Een normaal functionerend lymfesysteem speelt een uiterst belangrijke rol in ons immuunsysteem en zorgt het voor de afvoer van afvalstoffen. Wanneer het lymfevatenstelsel niet meer goed werkt, reinigt het zichzelf niet meer voldoende. Hierdoor kunnen er allerlei gezondheidsproblemen. Lymfe, het vocht dat door de lymfevaten loopt, haalt ziektekiemen en afvalstoffen, gevolgen van spanningen en emoties uit het lichaam. 

Pressotherapie is een intensieve massage van benen, billen, buik en onderrug en heeft een positief effect op cellulite. Je benen worden niet alleen mooier maar voelen ook veel beter en rustiger aan. Je ligt in een soort ruimtepak met 36 luchtkamers waarin ritmisch lucht wordt ingeblazen en weer afgezogen. Een geweldige relax behandeling en de absolute favoriet van onze klanten.

HOE WERKT HET

Pressotherapie is een op luchtdruk werkend massage systeem met talloze instelmogelijkheden en daardoor tal van toepassingen.

Zo kan compressietherapie worden ingezet voor de behandeling van cellulite, voor sportmassage, ontspannende relaxmassage, voor lymfedrainage en als ondersteuning bij afslanken en vetverbranding. De 36 onafhankelijke luchtdrukkamers geven een intensieve massage die de natuurlijke bloed- en lymfecirculatie stimuleert.

VOORDELEN

  • vermindering van cellulite
  • egale huid
  • omvangvermindering
  • vetverbranding
  • verbetering van bloed- en lymfestromen
  • minder vermoeide benen
  • ontspannende behandeling
  • vermindering oedeem/vochtophopingen.

INTERVAL

Wekelijks - Bij afslanken 2x per week

MEENEMEN

Sokjes, t-shirt en legging (of strakke dunne strakke joggingbroek of dikke panty)

BOEK NU UW AFSPRAAK

PRIJZEN

Pressotherapie 30 min. per behandeling € 35,00

Pressotherapie 60 min. per behandeling € 60,00 

KUUR PRIJZEN

Pressotherapie 30 min. kuur 10 behandelingen € 250,00

Pressotherapie 60 min. kuur 10 behandelingen € 450,00