Daarom LANETTE Aesthetic Skin Clinics

★ Meer dan 39 jaar ervaring

★ Natuurlijke resultaten

★ Persoonlijk behandelplan 

PRIJZEN

Compressie therapie € 40,-
Compressie therapie gelijk na andere body behandeling € 30,-

AFSPRAAK MAKEN


Meenemen

Sokjes, shirt en legging (of dikke panty)

De behandeling

- Gereed maken voor aansluiting

- Compressietherapie 25 min

Interval

1 tot 3 maal per week

Voor een optimaal resultaat

10 – 20 behandelingen

Dit is een gemiddelde indicatie.. Het aantal benodigde behandelingen verschilt van persoon

tot persoon. Dit is dus per lichaamsbouw verschillend, ook reageert elke lichaam anders.

PRESSOTHERAPY

Geniet en ontspan met de unieke pressotherapie behandeling werkzaam op een duidelijk centimeterverlies, het verwijderen van afvalstoffen en het verstevigen en bevorderen van de elasticiteit van de huid. Ook actief tegen opgezwollen benen en voeten.

Is een revolutionaire elektronisch gestuurde luchtdrukmassage en lymfedrainage. Rustige en zachte massagetechniek om de afvalstoffen uit het lichaam te verwijderen. De drukfase opent de kleinste lymfevaatjes vlak onder de huid, de drukloze fase geeft de gelegenheid om ze weer te sluiten. Zo worden de afvalstoffen uit het weefsel verwijderd. 

Een normaal functionerend lymfesysteem speelt een uiterst belangrijke rol in ons immuunsysteem en zorgt het voor de afvoer van afvalstoffen. Wanneer het lymfevatenstelsel niet meer goed werkt, reinigt het zichzelf niet meer voldoende. Hierdoor kunnen er allerlei gezondheidsproblemen. Lymfe, het vocht dat door de lymfevaten loopt, haalt ziektekiemen en afvalstoffen, gevolgen van spanningen en emoties uit het lichaam. 

Pressotherapie is een intensieve massage van benen, billen, buik en onderrug en heeft een positief effect op cellulite. Je benen worden niet alleen mooier maar voelen ook veel beter en rustiger aan. Je ligt in een soort ruimtepak met 36 luchtkamers waarin ritmisch lucht wordt ingeblazen en weer afgezogen. Een geweldige relax behandeling en de absolute favoriet van onze klanten. Dit stimuleert de natuurlijke bloed- en lymfecirculatie en voelt zalig. Het resultaat is een betere doorbloeding, een natuurlijke roze teint en een gladdere, flexibele huid. Een goed werkend lymfesysteem is mede bepalend voor een goede gezondheid en weerstand en is essentieel voor een goede stofwisseling.

Hoe werkt het

Pressotherapie is een op luchtdruk werkend massage systeem met talloze instelmogelijkheden en daardoor tal van toepassingen. Zo kan compressietherapie worden ingezet voor de behandeling van cellulite, voor sportmassage, ontspannende relaxmassage, voor lymfedrainage en als ondersteuning bij afslanken en vetverbranding. De 36 onafhankelijke luchtdrukkamers geven een intensieve massage die de natuurlijke bloed- en lymfecirculatie stimuleert.

Voordelen

  • cellulite vermindering
  • egale huid
  • omvangvermindering benen
  • stimuleert vetverbranding
  • verbetering van bloed- en lymfestromen
  • minder vermoeide benen
  • ontspannende behandeling
  • vermindering oedeem/vochtophopingen.