RF LIFTING REVICELL

Huidverbetering, het creëren van een mooie huid is ons doel. Een gezonde mooie huid is een belangrijk element van onze schoonheid. Een gezonde huid straalt, is stevig en vol, mooi gehydrateerd en glad met een gelijkmatige teint. Elke dag wordt onze huid blootgesteld aan invloeden van buiten en binnen die veroudering kunnen veroorzaken. Recent onderzoek geeft aan dat de leeftijd van een persoon zoals die wordt gezien door anderen niet enkel door lijnen en rimpels maar vooral ook door de kwaliteit van hun huid wordt bepaald.

De huid veroudert als gevolg van een natuurlijk, biologisch proces maar ook door: luchtverontreiniging, stress, zonlicht, levensstijl en medicijngebruik. Elk jaar verliezen we 1% van ons natuurlijke collageen. Dit resulteert in een verslapte huid met verminderde elasticiteit, veranderde huid textuur, lijntjes en rimpels. Allemaal zichtbare ouderdoms verschijnselen. Naarmate men ouder wordt, neemt de celdeling af. Als gevolg hiervan stagneert de natuurlijk vochtregulatie en vermindert de elasticiteit. De cellen die elastine en collageen maken, zijn de fibroblasten.

REVICELL ™ lifting zonder chirurgie door middel van radiofrequentie met fotostimulering

Zowel in de geneeskunde als bij esthetische behandelingen voor uw huid is rimpelvermindering en huidaandoeningen een zware doelstelling. De radiofrequentie van de REVICELL ™ spant de collageenvezels en stimuleert fibroblasten. Zodat de productie aanmaak van collageen en elastine vezels worden verhoogd. Er worden eiwitten aangemaakt die nodig zijn voor de juiste structuur en zorgt voor vernieuwde drievoudige helixvormige collageen. Extra verbetering komt door de fototherapie, als extra toevoeging bij het bestrijding diverse huidaandoeningen zoals acne en de slappe huid, elasticiteit, stevigheid, rimpels en andere tekenen van huid veroudering. 

Nazorg

Vermijd 2 dagen na de behandeling zo veel mogelijk contact direct zonlicht. Indien dit niet te vermijden is, smeer dan een zonnebrandcrème met spf 50 op de huid. Wacht daarnaast met het gebruik van make-up tot gedurende 24 uur na de behandeling.

Interval: 1 week

Afhankelijk van het soort huidprobleem, zal je huidspecialist een behandeling adviseren en een behandelplan opstellen.

AFSPRAAK MAKEN

Inhoud RF Lifting Revicel Facial X-Clusive

- Verwijderen make-up resten

- Reiniging met delicate cleansing milk

- Dieptereiniging scrub exfoliant

- RF Lifting Revicell module inclusief ampullen

- Collageen Masker

- Dagverzorging afgestemd op jouw huidtype

- Skin bescherming SPF50

Inhoud RF Lifting Revicel Basic & Small zone

- Oppervlakte reiniging 
- RF Lifting Revicell module inclusief ampullen

- Dagverzorging afgestemd op jouw huidtype

- Skin bescherming SPF50

PRIJZEN 

RF Lifting Revicell Facial X-Clusive  € 150,-
RF Lifting Revicell Basic Gezicht  € 120,- 

RF Lifting Revicell Basic Decolleté  € 120,-
RF Lifting Revicell Basic Kaaklijn & Onderkin  € 100,-
RF Lifting Revicell Small zone Oogzone  € 80,-
RF Lifting Revicell Small zone Mondzone   € 80,-
+OPTIE Antyage LED Therapy € 20,-

Daarom LANETTE Aesthetic Skin Clinics

★ Meer dan 40 jaar ervaring

★ Natuurlijke resultaten

★ Persoonlijk behandelplan

AFSPRAAK MAKEN