SCALP DETOX

AFSPRAAK MAKEN

Tijdens een scalp detox treatment richten we ons op de hoofdhuid. Een "detox" van de hoofdhuid is in wezen een methode om de hoofdhuid te reinigen dit helpt om dode huidcellen weg te poetsen, de poriën van je hoofdhuid te ontstoppen en product ophoping uit de haarzakjes te verwijderen. Hoofdhuid ontgiften is zeer belangrijk voor gezonde en sterke haren, hier groeien immers je haren uit. Ideale treatment voor mensen met roos, vet haar, jeuk en haaruitval.

De belangrijkste reden hiervoor is dat de huid bovenop je hoofd vocht tekort komt. Hierdoor raakt het geïrriteerd en begint het vanzelf of door krabben af te schilferen. De belangrijkste factoren die een droge hoofdhuid veroorzaken, zijn koude lucht, een negatieve reactie op haarproducten en een hogere leeftijd.

Deze treatment is erop gericht om gezond haar en een gezonde hoofdhuid te bereiken. We maken gebruik van de beste ingrediënten van eersteklas geneeskrachtige kruiden die samen zijn gemengd met resultaat: haaruitval te stoppen, hoofdhuidproblemen te verhelpen en je haar te stimuleren om te groeien.


Voordelen

  • Voorkomt haaruitval
  • Bevorderd de haargroei
  • Verwijderd roos en jeuk
  • Verwijderd overtollige olie
  • Ontstopt geblokkeerde haarzakjes
  • Bereik een schone, gezonde en evenwichtige hoofdhuid

Interval:  maandelijks

Afhankelijk van het soort problemen, zal je haarspecialist een behandeling adviseren en een behandelplan opstellen.

AFSPRAAK MAKEN

SCALP DETOX (no dry)

Tarief  € 80,-

+OPTIE  Quick Dry

Tarief  € 14,-

+OPTIE  Föhnen Kort haar

Tarief  € 30,-

+OPTIE  Föhnen Middel haar

Tarief  € 36,-

+OPTIE  Föhnen Lang haar

Tarief  € 46,-

+OPTIE  Na föhnen extra styling tool

Tarief  € 14,-

+OPTIE  Led Scalp Therapy 

Tarief  € 20,-