Daarom LANETTE Medical Cosmetic Clinic

★ Meer dan 39 jaar ervaring

★ Natuurlijke resultaten

★ Persoonlijk behandelplan

PRIJZEN

Scalp Detox (no dry)  € 60,-

Scalp Detox + Quick Dry €  70,-
Scalp Detox + Blow Dry Short Hair  € 90,-
Scalp Detox + Blow Dry Middel Hair  € 100,-
Scalp Detox + Blow Dry Long and Very Long Hair  € 120,-

Bij deze behandelingen kan je een extra "mix & match"

behandeling bijboeken. Voor meer info klik hier

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK


Interval

4 weken

Voor een optimaal resultaat

8 tot 12 maal per jaar

SCALP DETOX

Tijdens een scalp detox treatment richten we ons op de hoofdhuid. Een "detox" van de hoofdhuid is in wezen een methode om de hoofdhuid te reinigen dit helpt om dode huidcellen weg te poetsen, de poriën van je hoofdhuid te ontstoppen en product ophoping uit de haarzakjes te verwijderen. Hoofdhuid ontgiften is zeer belangrijk voor gezonde en sterke haren, hier groeien immers je haren uit. Ideale treatment voor mensen met roos, vet haar, jeuk en haaruitval.

De belangrijkste reden hiervoor is dat de huid bovenop je hoofd vocht tekort komt. Hierdoor raakt het geïrriteerd en begint het vanzelf of door krabben af te schilferen. De belangrijkste factoren die een droge hoofdhuid veroorzaken, zijn koude lucht, een negatieve reactie op haarproducten en een hogere leeftijd.

Deze treatment is erop gericht om gezond haar en een gezonde hoofdhuid te bereiken. We maken gebruik van de beste ingrediënten van eersteklas geneeskrachtige kruiden die samen zijn gemengd met resultaat: haaruitval te stoppen, hoofdhuidproblemen te verhelpen en je haar te stimuleren om te groeien.Voorkomt haaruitval

Bevorderd de haargroei

Verwijderd roos en jeuk

Verwijderd overtollige olie

Ontstopt geblokkeerde haarzakjes

Bereik een schone, gezonde en evenwichtige hoofdhuid