SINAPSI 2.0 NFI (Needle Free Filler)

AFSPRAAK MAKEN

GET YOUR FACE IN SHAPE MET ONZE SUPERBOOST BEHANDELING!

LASER Biorevitalisatie is een cosmetische procedure dat laagmoleculair hyaluronzuur inbrengt zonder injecties en micronaald. In tegenstelling tot de traditionele methode van het toedienen van hyaluronzuur is er een verschil in het level van comfort en is er vooral een veel hogere rendement.

Een van de belangrijkste factoren van veroudering van de huid met de leeftijd is een vermindering van de concentratie aan hyaluronzuur. Dit leidt tot een vermindering van het vochtgehalte, dikte van de huid en verlies van elasticiteit. Voor het aanvullen en terugwinning van hyaluronzuur synthese, is het noodzakelijk om doeltreffend inbrengen daarvan in de huid.

In feite heeft Laser Biorevitalisatie effect op het membraan van de cel – het verbeterd de permeabiliteit wat ervoor zorgt dat actieve stoffen een diepere in de cel kunnen gaat wat hun effectiviteit weer verhoogd. Meestal wordt hierbij gebruikt gemaakt van hyaluronzuur in combinatie met DMAE. Ze ondersteunen de beschermende mantel van collageenvezels, die afbreken met de leeftijd. Wanneer het beschermende mantel dunner word, begint het collageen af te breken, de huid begint dan tekenen van veroudering te laten zien. Het ziet er minder jong uit en begint zijn vorm te verliezen.

Voor Laser Biorevitalisatie is er een speciaal een gel concentraat ontwikkeld dat hyaluronzuur bevat, hierbij worden de moleculen gefragmenteerd en hebben ze een kleine afmeting . Het gebruik van een dergelijke gel in combinatie met een laser maakt het mogelijk om meer dan 80% van hyaluronzuur in de concentraatsamenstelling van de gel in de huid in te voeren. Onder invloed van de laserstraling word de hyaluronzuur actief geïnjecteerd in de huid en dringt het in de bovenste en onderste laag van de lederhuid en intercellulaire ruimte.

Deze unieke techniek maakt gebruik van laser met verschillende golflengten en straling: een continue golf met een golflengte van 785 nm en een gepulseerde straling met een golflengte van 890 nm.

Zoals gebruik in onze praktijk heeft de gepulseerde laser met de golflengte van 890 nm de grootste indringende actie en voorziet het in het transport en de accumulatie van hyaluronzuur moleculen in de diepere lagen van de lederhuid. Dit zorgt voor een langdurig effect van de behandeling, de zachtheid van de huis en het verbeteren en normaliseren van de werking van de huidcellen. Deze technologie biedt een veel grotere efficiëntie, doordringbaarheid en het gelijkmatig verdelen van de hyaluronzuur in de huid dan de andere apparaten en technieken claimen te hebben.

Laser Biorevitalisatie helpt niet alleen om het hyaluronzuur te herstellen in de huis, maar ook om de toestand van de collageenvezels te normaliseren en hun structuur te herstellen, en dus de structuur van de huid. Hierdoor word de huid steviger en strakker en word de stofwisseling en de synthese van de vellen beter. Laser Biorevitalisatie draagt ook bij tot het hydrateren van de diepste cellen in de huid en heeft een sterke anti-oxidatie werkende effect.

Wij raden Laser Biorevitalisatie procedure aan voor degenen die worden geconfronteerd met leeftijd gerelateerde veranderingen, extreme droogte, gebrek aan elasticiteit en andere onvolkomenheden van de huid. De zone waar de laser op kan worden toegepast is zeer breed: het kan worden toegepast voor het gezicht, hals, decolleté, handen, enz. Het resultaat is vrijwel direct merkbaar en heeft een blijvend effect (Dit is als u een volledige aangeschreven verloop van behandelingen door de specialist heeft afgerond). Na afloop van de eerste cursus kunt u om de 3 maanden terug komen om de resultaten te behouden.

De duur van de behandelplan (meestal 3 tot 5 keer) benoemd de specialist op basis van u individuele omstandigheden. De nieuwste apparatuur en hoogwaardige cosmetica zal een garantie geven van een goede resultaat. Naast deze voordelen, is het absoluut pijnloos, niet traumatisch en heeft geen periode van revalidatie nodig. Het heeft het toch de werking die vergelijkbaar is met de injecties van hyaluronzuur, maar zonder alle nadelen ervan.

De belangrijkste resultaten en voordelen van deze technologie:

– Totale huidverjonging;

– Glad maken van rimpels, elimineren van wallen onder de ogen en het effenen van huidoppervlak;

– Toenamen van de huidvochtigheid en toename van turgor;

– Snelle, zichtbare en langdurige resultaat;

– Gebruiksgemak en het comfort van de procedure;

Prijs voor Laser Biorevitalisatie huid met DMAE, Italiaansen en Zwitserse hyaluronzuur – €.70,-Wil jij er natuurlijk jong uitzien zonder spierontspanners of fillers? Dan is onze SINAPSIE 2.0 behandeling dé perfecte behandeling voor jou!

Naarmate we ouder worden worden onze spieren slapper en dunner en gaat je huid helaas meer hangen. Bij de SINAPSIE 2.0 behandeling gaan we de door middel van een non-invasieve filler de huid opvullen! Dit wordt electroporatie genoemd en wordt in de medische wereld al langer gebruikt. Hierbij wordt je huid dus opnieuw gevuld en vernieuwd en wordt de huid gelift.Hoe verloopt een SINAPSI 2.0 behandeling bij Lanette Institute?

We starten de behandeling met een intensieve diepe reiniging van de poriën door middel van een vacuumdruk. Daarna worden de kanaaltjes in je huid die nu dus helemaal schoon zijn gevuld met de booster die je huid voorziet met hyaluronzuur filler die verrijkt zijn met vitamines en mineralen.

Welk resultaat kan je verwachten?
- Directe intensieve hydratatie

- Directe lifting
- Versteviging van verslapte hals en kaaklijn
- Vermindering van kraaienpootjes en barcode
- Instant glow-effect

Wanneer kan je deze behandeling ondergaan?

- Eigenlijk​k altijd, zelfs in de zomer periode en zelfs voor de meest gevoelige huidjes.

- Prachtig voor een éénmalige boost voor bijvoorbeeld een feestje en nog moo​ier in kuurverband. 
- Deze 3 tot 6 behandelingen doe je dan 1 x per week.

Interval:  wekelijks

Afhankelijk van het soort huidprobleem, zal je huidspecialist een behandeling adviseren en een behandelplan opstellen.

AFSPRAAK MAKEN

TARIEVEN
Onderstaande prijzen zijn inclusief Antyage LED Therapy

SINAPSI 2.0  (introductieprijs)

Tarief  € 200,-

SINAPSI 2.0 FACIAL - kuur 3x  (introductieprijs)

Tarief  € 540,-

EXTRA OPTIE TARIEVEN

+OPTIE  Collagen Hydrating Mask

Tarief  € 16,-

+OPTIE  Bindweefsel Prep Gezichtsmassage

Tarief  € 30,-

+OPTIE  Nek- en Schoudermassage

Tarief  € 30,-