SKIN REJUVENATION

Huidverslapping wordt veroorzaakt doordat de huid met de jaren gaat hangen door een verminderde aanmaak van nieuwe cellen, collageen en elastinevezels. Zelfs als u gezond eet, sport en afvalt, kunt u last hebben van probleemzones. Probleemzones in het gelaat zoals: onderkin, hangende hals, hamsterwangen of handen kunnen ervoor zorgen dat u niet gelukkig bent met uw uitstraling. Deze toepassingen zijn effectief en duurzaam. Uw huid wordt zichtbaar strakker, steviger en gezonder.

Skin Rejuvenation cold laser is bij uitstek geschikt voor het verstrakken van slappe huid in het gezicht zoals onder de ogen, voorhoofd, rondom de mond en kaaklijn, hals en decolleté. Krachtige lichtflitsen stimuleren de aanmaak van collageen diep in de huid, terwijl de opperhuid in tact blijft. Daarom kan de Skin Rejuvenation cold laser uw huid vrijwel pijnloos en effectief verstrakken. Het resultaat is langdurig, de behandeltijd is kort en u heeft geen last van downtime. 

De Skin Rejuvenation cold laser behandeling is de laserbehandeling ook voor in de zomermaanden. De behandeling wordt uitgevoerd met een zogenoemde niet-ablatieve laser die de laserstraal gefractioneerd in uw huid brengt. Dit betekent dat de huid volledig intact blijft. Oftewel, de opperhuid wordt met een Skin Rejuvenation cold laser behandeling niet beschadigd. Niet voor niets is de Skin Rejuvenation cold laserbehandeling hét alternatief voor cosmetische chirurgie. Zonder snijden en nagenoeg pijnloos wordt huidverbetering gerealiseerd. En dat allemaal in een tijdbestek van slecht 20 minuten.

VOORDELEN 

 • Vermindering van fijne lijntjes
 • Verbetering van een grove huidstructuur en zichtbare poriën.
 • Vermindering van littekens, zoals striae en post acne littekens
 • Het verminderen van ongelijkmatige pigmentatie
 • De aanpak van rosacea en gebroken haarvaatjes
 • De SHR-laserbehandeling kan het gehele jaar worden uitgevoerd
 • Voorkomt bijwerkingen en pijn
 • Beschadigt de huid niet
 • Irriteert nauwelijks

VOOR DE BEHANDELING

 • 4 weken voor de behandeling niet te zonnebaden, zonnebanken of zelf bruinende crèmes/spraytan te gebruiken.
 • Voor uw afspraak geen make-up te gebruiken.
 • De afspraak te verzetten als u grieperig bent of een koortslip hebt op de dag van uw gezicht laserbehandeling.

DE BEHANDELING

Tijdens de behandeling dient een beschermende bril gedragen te worden. Nadat de scanner op uw huid is geplaatst, voelt de patiënt warme pulsjes op de huid. Zo behandelen we het hele gebied zeer nauwkeurig. De behandeling zelf is pijnloos. Bij de behandeling zal uw huid licht rood worden. 

NA DE BEHANDELING

Heeft u 3 tot 7 dagen last van lichte roodheid en ontstaat er een dun korstje op de huid. Het beste resultaat bereikt u met meerdere behandelingen, waarbij u steeds een pauze van circa 4 weken aanhoudt. U krijgt een optimaal resultaat na 4 behandelingen. Er is geen downtime, de huid zal iets warmer aanvoelen en dit behandelen we na met een verkoelende nabehandelingscrème, en mogelijk wat camouflage. Na de behandeling mag u gewoon weer douchen en producten gebruiken. Blijft u wel gedurende 4 weken na de behandeling uit de zon en geen zonnebank.

PRIJZEN

Skin Rejuvenation - Per zone € 90,00

Skin Rejuvenation - Gelaat € 150,00

AFSPRAAK MAKEN

U kunt op 3 manieren uw behandel afspraak inboeken.

Bij onze receptie, telefonisch of via onze online agenda.

Telefonisch afspraak maken: 013-7857587

AFSPRAAK MAKEN ONLINE

MEER INFORMATIE

Indien u meer informatie wenst over deze behandeling of wanneer u wilt weten of deze behandeling geschikt is voor u,

nodigen wij u graag uit bij Lanette Huidinstituut voor een vrijblijvend intake advies consult.