BOEK NU

Daarom LANETTE Clinics

★ Meer dan 35 jaar ervaring

★ Natuurlijke resultaten

★ Persoonlijk behandelplan

PRIJZEN

Spa Gloves Treatment by OPI € 25,-

Spa Manicure Deluxe by OPI € 40,-

SPA MANICURE OPI

Handen zijn echte eye catchers en​ verraden bovendien je leeftijd. Daarom is het een must dat de verzorging van je handen en nagels een belangrijk onderdeel uitmaakt van je dagelijkse beauty ritueel. Mooie verzorgde handen zijn het visitekaartje van elke vrouw en man.

SPA MANICURE DELUXE BY OPI

Ontdek een oase van rust en pure ontspanning. OPI introduceert met Pro Spa de eerste en enige professionele skin care lijn, die de kwaliteit en efficiëntie van gezichtsverzorging toepast in hoogwaardige producten, speciaal ontwikkeld voor het verzorgen van handen. De luxe manicure formules zijn exclusief ontwikkeld met de meest innovatieve ingrediënten om de huid te voeden en te beschermen. Pro Spa heeft een uitgebreid assortiment producten. Denk hierbij aan complete manicure, voedende nagelriemolie en -crème, intensief verzorgende handcrème, een speciaal ontwikkeld serum, een zachte handpeeling met ultrafijne korrelstructuur en een unieke ceramide spray. Het resultaat: perfect verzorgde handen, met een zichtbaar zachtere, egalere en gladdere huid.

SPA GLOVES TREATMENT BY OPI
Complete manicure en intensief verzorgende handmasker. Luxe wellness ervaring. Hydrateren en verzachten in 15 minuten zelfs extreem droge huid. Serum op basis van vitamine E, macadamia olie, shea boter en aloë vera en dubbellaagse gloves met gesealde bovenkant