Daarom LANETTE Aesthetic Skin Clinics

★ Meer dan 39 jaar ervaring

★ Natuurlijke resultaten

★ Persoonlijk behandelplan

PRIJZEN

Lengte x breedte tattoo = cm²

Tattoo verwijderen 0 - 1 cm² € 65,-

Tattoo verwijderen 2 - 4 cm² € 90,-
Tattoo verwijderen 5 - 10 cm² € 105,-

Tattoo verwijderen 11 - 15 cm² € 115,-
Tattoo verwijderen 16 - 20 cm² € 135,-
Tattoo verwijderen 21 - 25 cm² € 115,-


Tattoo verwijderen 25 tot 50 cm² € 200,-

Tattoo verwijderen 50 tot 100 cm² € 225,-

100 cm² en meer in overleg

AFSPRAAK MAKEN


Interval

7 -8 weken

De kosten voor het laseren van uw tattoo zijn afhankelijk van de grootte van uw tatoeage. Wilt u weten wat het verwijderen van uw tatoeage kost, kijk dan eerst hoe groot jouw tatoeage is in cm². Dit doe je door de lengte x de breedte van jouw tatoeage te meten.

TATTO​O VERWIJDEREN

Dagelijks zien wij in onze praktijk veel klanten die niet tevreden zijn met hun tattoo en deze zo goed mogelijk willen laten verwijderen. Soms willen ze de tatoeage echt helemaal niet meer zien, terwijl het voor anderen belangrijk is dat er een mooiere tatoeage overheen kan worden gezet.

Een tattoo laten zetten, maar ook een tattoo verwijderen kan tegenwoordig bijna op iedere hoek van de straat. Jij kent vast ook de voorbeelden van verkeerd gezette tatoeages of lelijke verbrandingen die juist zijn ontstaan na het weg laseren van een tatoeage. Krijg geen spijt, maar ga voor kwaliteit!

Helaas behandelen wij niet iedereen
- Microblading en Permanente make-up (PMU) behandelen wij niet, omdat wij het riskant vinden.
Het behandelen van gekleurde tatoeages doen wij beperkt. Hou er wel rekening mee dat bepaalde kleuren niet weggaan. Ook duurt het minimaal  2x zo lang als een zwarte tattoo.  

Nazorg
Er is een klein risico op een allergische reactie bij het gebruik van Alhydran voor de nabehandeling, waaronder tijdelijke zwelling, jeuk en huiduitslag. Alhydran is uitvoerig getest en wetenschappelijk is aangetoond dat het helpt bij versneld herstel van de huid. Daarom wordt het door veel dermatologen en plastisch chirurgen voorgeschreven.

Disclaimer

Resultaten zijn afhankelijk van de soort inkt en diverse persoonlijke factoren en verschillen per persoon, waardoor garantie niet mogelijk is. Laat je daarom altijd goed informeren bij de specialist over de verschillende behandelmethodes en jouw verwachtingspatroon.