MAAK HIER UW AFSPRAAK

Daarom LANETTE Clinics

★ Meer dan 39 jaar ervaring

★ Natuurlijke resultaten

★ Persoonlijk behandelplan

PRIJZEN per zone
Hyaluron Booster Rokerslijn + Bovenliplijn € 150,-
Hyaluron Booster Contour Jukbeenderen € 150,-
Hyaluron Booster Contour  Wangen € 150,-
Hyaluron Booster Contour Neuslip € 150,-
Hyaluron Booster Contour Marionetlijnen € 150,-
Hyaluron Booster Contour Marionetlijnen + Neuslip € 220,-
Hyaluron Booster Contour Kaaklijn € 220,-
extra optie: LED mesolicht  € 10,-

VELASHAPE III

VelaShape III is een unieke behandeling die de huid verstevigt en cellulite vermindert. Door de combinatie van infrarood , radiofrequente energie en vacuüm verbetert de huidstructuur, het weefsel krijgt volume terug en verslapping wordt minder.

Geleidelijke verbetering van het behandelde gebied kan al zichtbaar zijn na de eerste behandeling. Het huidoppervlak voelt gladder en steviger aan. Belangrijk hierbij is een gezonde leefstijl. Dit betekent vooral dat u voldoende beweging neemt en een gezond voedingspatroon heeft. Deze aspecten werken ook mee aan een sneller resultaat, dit resultaat is echter niet blijvend. Behandeling tegen cellulite moet regelmatig herhaald worden.


Behandeling met VelaShape III geeft een lokale vermindering van huidverslapping en een algemene verbetering van de huidstructuur. Deze behandeling is veilig en effectief voor alle huidtypes en huidkleuren. Er zijn geen meldingen van korte of lange termijn effecten op de gezondheid. De VelaShape III wordt door de meeste mensen ervaren als een comfortabele, warme dieptemassage. Na de behandeling kan een warm gevoel optreden en een enigszins rode huid. Dit verdwijnt na enige uren.

BEHANDELING PER ZONE

- buik
- bovenarmen
- bovenbenen voor
- bovenbenen achter

De constante wisseling tussen hoge en lage druk zorgt ervoor dat zuurstof en energierijk bloed door het weefsel wordt gepompt, hierdoor wordt de huid steviger en strakker. Daarnaast wordt de stofwisseling verhoogd en worden afvalstoffen afgevoerd.

RESULTAAT

Voor een optimaal resultaat zijn 6 - 10  behandelingen wekelijks nodig..