BOEK HIER UW AFSPRAAK

Daarom LANETTE Clinics

★ Meer dan 38 jaar ervaring

★ Natuurlijke resultaten

★ Persoonlijk behandelplan


PRIJZEN

Vivace Needle RF Oogzone € 140,-
Vivace Needle RF Gezicht € 240,-

Vivace Needle RF Decolleté € 240,-
extra optie: Led Mesolicht € 10,-


VIVACE FRACTIONAL NEEDLE RF

Het revolutionaire huidverjonging- en verstrakking machine heeft in Amerika al een ware hype veroorzaakt en wordt door bekende filmsterren op handen gedragen. Vooraanstaande dermatologen, esthetische artsen en plastisch chirurgen maakten al hun opwachting in de shows van Oprah Winfrey en Dr Phil om over de Vivace Fractional Needle RF vertellen. Zij staken hun enthousiasme over dit nieuwe technologische hoogstandje niet onder stoelen of banken.

Bij de Vivace Fractional Needle RF worden zeer fijne naaldjes in de huid ingebracht waarna op verschillende dieptes in de huid warmte wordt gegenereerd wat leidt tot krimpen van de huid en aanmaak van nieuw collageen. De 49 naaldjes van 200 micron zitten op een handstuk van 10 op 10 mm en zijn geïsoleerd met goud zodat ze alleen op de top energie vrijgeven. Dit laat toe de diepte (0,5 tot 3,5 mm) en sterkte van de energie-vrijgave zeer goed te controleren en bijgevolg veel effect te bekomen in de diepere lagen van de huid met een minimale oppervlakkige beschadiging. 

WAT KAN ER BEHANDELD WORDEN

  • Verslapping van de huid van het gelaat
  • Rimpels
  • Huid verslapping lichaam
  • Acnelittekens
  • Striemen
  • Littekens na trauma of chirurgie

DE BEHANDELING

De behandeling zelf voelt als speldenprikken en duurt naargelang de uitgebreidheid 15-30 minuten. Naargelang de behandelde zone en de diepte waarop gewerkt wordt is deze behandeling toch nog licht tot matig pijnlijk. Na de behandeling is de pijn direct voorbij en blijft er een gevoel van warmte en lichte spanning. Als nabehandeling volstaat een verzachtende crème voor 1-2 dagen.

INTERVAL

3 tot 4 weken

VOOR EEN OPTIMAAL RESULTAAT

Wij adviseren de Vivace Fractional Needle RF in een kuurvorm van 3 behandelingen. Dit is een gemiddelde indicatie. Dit kan per persoon en per huidtype verschillen. Uiteraard kunt u de behandeling weer herhalen zodra dit nodig is. Wilt u een snelle oppepper voor uw huid ? Dan is een eenmalige behandeling ook aan te raden.

NAZORG

Tot maximaal twee uur na de behandeling voel je de hitte in je huid. De dag erop kan er nog steeds wat roodheid en zwelling zijn die maximaal 2-4 dagen aanhoudt. Er kunnen zich ook zeer fijne korstjes vormen die met de verzachtende crème snel verdwijnen. De dagen erna is het behandelde gebied droog en voelt ruw aan. De roodheid en ergste droogte is na 5-6 dagen verdwenen en ben je weer goed toonbaar. Het is verder belangrijk om minimaal 4 weken voor en na de behandeling niet te zonnen (ook geen zonnebank). Na de behandeling smeer je dagelijks met een SPF 50.