OVER LANETTE CLINICS

LANETTE Clinics is een gespecialiseerde schoonheid tot cosmetische kliniek. Wij bieden een premium class service en bieden hoogstaande behandelingen aan met de modernste apparatuur en uitstekende producten. Onze filosofie is om de klant op de eerste plaats te zetten en te zorgen voor een warme, vriendelijke omgeving waarin onze klanten hun cosmetische doelen kunnen nastreven en nieuwe ideeën over uiterlijk en verjonging kunnen ontdekken.

We begrijpen het belang van privacy, waardigheid en vertrouwelijkheid. Samen met u bespreken we wat uw wensen zijn en kijken we naar uw specifieke behoeften om uw natuurlijke schoonheid te verbeteren. Dit doen wij door het gebruik van veilige, effectieve technieken. Daarnaast gebruiken wij de meest geavanceerde technologie en hoogwaardige producten.

ERVARING & KENNIS

De Professionals onze Huidtherapeuten,  Schoonheidsspecialistes,  Huidcoaches en Master Advanced Meso Specialisten beschikken over jarenlange ervaring en uitmuntende kennis op het gebied van schoonheid tot medische esthetiek. Ze zijn daarom de besten in hun vakgebied.

KWALITEIT

Dankzij ons worden kwalitatief hoogstaande behandelingen voor iedereen toegankelijk gemaakt.

Wij bieden behandelingen aan die veilig, betaalbaar en effectief zijn.

NIEUWSTE TECHNOLOGIE

Gecertificeerde technici biedt alleen de meest geavanceerde, innovatieve behandelingen en producten met bewezen resultaten.

0