WIMPER EXTENTIONS

AFSPRAAK MAKEN

Wil je mooie lange, volle en gekrulde wimpers zonder gedoe met mascara? Dan zijn wimperextensions de oplossing. Tijdens deze behandeling plaatsen wij zorgvuldig één wimperextension op elke afzonderlijke natuurlijke wimper. Zo kunnen we een mooie, intense look creëren die toch nog heel natuurlijk oogt. De krul, dikte en lengte van de extensions zijn volledig te bepalen naargelang jouw wens en jouw natuurlijke wimperharen. De behandeling beschadigt de natuurlijke wimpers niet, mits je de juiste nazorg richtlijnen toepast. Deze worden door onze ervaren wimperstylisten uitgelegd na de behandeling.

De styliste maakt samen met jou een keuze in de soort, krul en dikte van de wimperextensions, rekening houdende met jouw wensen en wat jouw natuurlijke wimpers kunnen dragen. Vervolgens gaat ze de wimperextensions één voor één plaatsen. Tijdens de behandeling dien je jouw ogen ten alle tijden gesloten te houden, de uitgelezen kans dus om even te ontspannen en tot rust te komen. Een nieuwe set Flat Cashmere Lashes one by one duurt ongeveer 1,5 uur.


De behandeling is volledig pijnloos en beschadigt de natuurlijke wimpers niet. Het duurt ongeveer 8 weken totdat de laatste wimperextensions uitgegroeid zijn. Wil je ze echter altijd mooi vol houden dien je steeds binnen 3 of 4 weken terug te komen voor een refresh & refill-behandeling.

Voordelen van Wimperextension

- Lengte, krul en vorm naar wens
- Tijdbesparend
- Creëert een mooie, open blik
- Bestand tegen water
- Veilig voor de natuurlijke wimpers
- Bijna gewichtloos
- Mogelijk in verschillende kleuren
- Altijd geplaatst door ervaren stylisten

Verzorging

De juiste nazorg is minstens even belangrijk als het plaatsen zelf. Jouw styliste zal de juiste nazorg richtlijnen uitgebreid met je bespreken en je alle tips geven om zo lang mogelijk plezier te hebben van jouw prachtige nieuwe wimpers. Na de behandeling dien je de eerste 24 uur water te vermijden. Dit omdat de lijm in deze periode nog aan het uitharden is en water dit kan beïnvloeden.

Hierna gelden de volgende adviezen

- Dagelijks reinigen met de Perfect Eyelash Lash Foam.

- Alle producten met olie rond de ogen vermijden.

- Alleen aangepaste make-up rond de ogen gebruiken.

- Perfect Eyelash heeft speciaal ontwikkelde olievrije eyeliner, oogpotlood en mascara.

- Niet wrijven in de ogen of trekken aan de wimperextensions

Waarom is refresh & refill nodig?

Wimperextensions blijven niet permanent zitten, maar vallen samen met de natuurlijke wimpers uit. Het verlies van wimperhaartjes is een natuurlijk proces en is voornamelijk zichtbaar wanneer je wimperextensions eraan bevestigd zijn, doordat die vaak dikker en donkerder zijn dan de natuurlijke wimper. Gemiddeld is een refresh & refill iedere 3 weken nodig. Dit verschilt per persoon, afhankelijk van de natuurlijke haargroeicyclus en de nazorg van de wimpers. De tijd voor deze behandeling varieert tussen de 60 min en 70 min. 

AFSPRAAK MAKEN

CASHMERE LASHES - NIEUWE SET 

Tarief  € 80,-

CASHMERE LASHES - REFRESH + REFILL 3 WEKEN (60 min)

Tarief  € 50,-

CASHMERE LASHES - REFRESH + REFILL 4 WEKEN (70 min)

Tarief  € 60,-

CASHMERE LASHES - REFILL EXTRA TIJD per 10 min

Tarief  € 10,-

VERWIJDEREN WIMPEREXTENTIONS BIJ NIEUWE SET (alleen bij ons gezet)

Tarief  € 10,-

VERWIJDEREN WIMPEREXTENTIONS (alleen bij ons gezet)

Tarief  € 30,-