Daarom LANETTE Aesthetic Skin Clinics

★ Meer dan 39 jaar ervaring

★ Natuurlijke resultaten

★ Persoonlijk behandelplan 

PRIJZEN

X-Body Ultra 20 min  € 65,-
X-Body Ultra 30 min  € 80,-

AFSPRAAK MAKEN

Keuze uit één van onderstaande zones per behandeling

- Bovenbenen voorkant
- Bovenbenen achterkant
- Billen
- Buik
- Bovenarmen
- Love handels
- BH band zone 

Inhoud X-Body Ultra

- Vervolg medisch dossier

- Aanbrengen behandelgel aanbrengen

- X-Body Ultra 30 min
- Aanbrengen verstevigende en voedende bodylotion

Interval

wekelijks

Voor een optimaal resultaat

10 – 15 behandelingen

Dit is een gemiddelde indicatie.. Het aantal benodigde behandelingen verschilt van persoon

tot persoon. Dit is dus per lichaamsbouw verschillend, ook reageert elke lichaam anders.

X-BODY ULTRA 

De Dynamic Wave met de X-Body Ultra is een nieuwe gepatenteerde energie die kan worden gebruikt voor de behandeling van lichaamsimperfecties. Een authentieke innovatie die is ontworpen om de huid diepgaand energie en vitaliteit te geven en in korte tijd, op een niet-invasieve manier en zonder negatieve effecten overtreffende trap resultaten te behalen.

De X-Body Ultra behandeling stimuleert een volledige en verbazingwekkende biologische respons van de weefsels, zorgt voor een snelle vermindering van de aanwezige onvolkomenheden en een jonge, strakke, compacte en gerevitaliseerde huid voor een lange tijd. Het is een compleet behandelingssysteem dat, terwijl het onvolkomenheden vermindert, de weefsels vormt en verstevigt.

Hoe werkt het
Studies en onderzoek Selenia Italia heeft in samenwerking met artsen, dermatologen en therapeuten ontdekt dat er in een atonic of cellulitisch weefsel minstens 8 synergetische problemen zijn die de huid uitgedroogd, niet erg vitaal, vezelig en ontspannen maken. Het gebrek aan functionaliteit van de weefsels resulteert in onvolkomenheden die moeilijk uit te roeien zijn als ze met traditionele methoden worden behandeld.

Handstukken 
Omdat wij werken met 2 verschillende handstuk koppen heeft u 2 technieken in één behandeling.

Geel Kopstuk
Een handstuk uitgerust met 10 dermabrasiekoppen van verschillende groottes en schurende capaciteiten voor de mechanische exfoliatie van de huid en keloïden. Het zuigt zachtjes en maakt de huid glad en verzamelt van tijd tot tijd onzuiverheden in een vervangbaar filter.


Groen kopstuk
Een innovatieve huidstimulatie die 4 energieën combineert met een drager en anti-verouderingsactie: microstromen, ultrageluiden, infrarood en groene fotostimulatie. Het laat de penetratie van actieve ingrediënten toe, stimuleert osmotische uitwisselingen en oxygenatie. Het heeft een defibrotiserende en reducerende werking.

 

Het is een zeer effectieve behandeling voor de her modellering van het lichaam door de emissie van enkelvoudige geluidsgolven, de trillingen verspreiden zich zodat ze alle niveaus van de huid bereiken. Er worden drie soorten golven gebruikt, vlakke focale schokgolven die opgehoopt vet met veel energie aanvallen. Het tweede type golven zijn radiale drukgolven waarvan de functie is om spierweefsel af te vlakken. En de derde zijn de hoogfrequente trillingen die met hun vele herhalingen de huid strakker maken met kleine zachte rukken op het onderhuidse niveau.

Om geweldige resultaten op het lichaam (cellulitis, atonie, gelokaliseerd vet, sinaasappelhuid, slapheid) te verkrijgen, is het noodzakelijk om de huid en weefsels met gecombineerde acties die de regeneratievoorwaarden van een gezond en jong weefsel herstellen. Hiervoor combineert Dynamic Wave tot 8 verschillende energieën met elke behandeling. De huid wordt gevasculariseerd, gedraineerd, gemodelleerd, gevoed, geoxygeneerd en efficiënter gemaakt, zodat het sterker is in het herstellen van verloren vitaliteit, een echte herstellende huidbehandeling die, terwijl imperfecties worden verminderd, de behandelde weefsels sterker maakt en mogelijke recidieven en vroegtijdige huidveroudering verwijdert .

Klinische tests tonen aan dat X-Body Ultra® in staat is om het uiterlijk van weefsels door het hele lichaam permanent te verminderen, vooral in de gebieden die vrouwen identificeren als probleemgebieden: buik, billen, dijen, armen en rug. 

Voordelen

  • Veilige pijnloze en niet invasieve behandelingsmethode
  • Stimulatie van de collageen productie
  • Stimulatie van de elastine productie
  • Verhoogt het zuurstof gehalte en bloed circulatie in de huid
  • Versteviging van de huid
  • Maakt de huid strak, glad en soepel
  • Losmaken en verwijderen van hardnekkige vetophopingen (verkleefde vetcellen)
  • Zichtbaar verminderen van cellulite (sinaasappelhuid)
  • Pijnloze behandeling van huidverslapping
  • Vochtophopingen