BOEK HIER UW AFSPRAAK

Daarom LANETTE Clinics

★ Meer dan 38 jaar ervaring

★ Natuurlijke resultaten

★ Persoonlijk behandelplan

PRIJZEN​
X-Skin Age Express € 100,-
X-Skin Age Intensief Facial € 160,-

X-Skin Age Expresse & Dermabrasie (monthly module) € 120,-

X-Skin Age Intensief Facial & Dermabrasie (monthly module) € 180,-


X-SKIN AGE

Complete anti aging gezichtsbehandeling met verschillende modules. De huid wordt stralend, strak en vitaal dankzij de onmiddellijke toename van huid trofisme. Een niet-invasieve en aangename behandeling die zorgt voor een snelle weefselregeneratie en de duidelijke vermindering van rimpels, ontspanning, wallen, huidverdikking, vlekken, dehydratatie en littekens met onmiddellijk zichtbare effecten.

In de X-Skin Age is een huidanalyser geïntegreerd en het stelt u in staat de beste behandeling voor uw klant te selecteren. Met de X-Skin Age heeft u de mogelijkheid om verschillende soorten energieën combineren wat een synergetische effect geeft en tot een veel sneller resultaat leidt. Met de Onda Dinamica® (Dynamic Wave) behandelkop geeft een multi-frequentie regeneratieve energie door aan de huid. Deze vorm van energie is gepatenteerd door Selenia Italia. Onda Dinamica stimuleert weefsel op verschillende diepten, wat tot een aanzienlijke toename leidt van de stevigheid van de huid en een uitzonderlijke vermindering van huid onvolkomenheden geeft. Het geeft een vasculariserende, oxygeneert en decontracteert het weefsels en reactiveert de dermale Ph. Ook stimuleert het de eliminatie van gifstoffen en verhoogt het de huidtemperatuur en het metabolisme. En dit allemaal tegelijkertijd waardoor het onmiddellijk zichtbare anti-aging effecten geeft.

OMSCHRIJVING

De meest complete uitrusting die momenteel op de markt is voor elk type anti-aging behandeling van gezicht, hals en decolleté. Verschillende energieën samengevoegd en gelijktijdig geleverd met talrijke functies die beschikbaar zijn voor de operator, stellen elke sessie in staat om alle acties uit te voeren die nodig zijn voor een volledige huidstimulatie op elk type huid en elke oppervlakkige of diepe imperfectie. Het maakt gebruik van een innovatief huidanalyse systeem en verschillende behandelings handstukken met meerdere energieën: Dynamic Wave, DermoPoration, DermoVacuum, DermaBrasion, DermoRegenia.

INHOUD SKIN AGE EXPRESS

 • Reiniging
 • X-Skin Age technieken - met of zonder Dermabrasie
 • Aanbrengen van een huid verzorgende crème

INHOUD SKIN AGE INTENSIEF FACIAL
De intensief facial is inclusief onze Aqualux Facial

 • Reiniging

 • Hydratatie Essence
 • Scrubpeeling
 • X-Skin Age - met of zonder Dermabrasie
 • Hydratatie Concentratie
 • Hydratatie Activator Masker
 • Aanbrengen vocht inbrengende en huid verzorgende crème
 • Acquaviva sealing 


BEHANDELINGEN

Maandelijks heeft u een behandeling inclusief microdermabrasie treatment. In de overige 3 weken neemt u de onze standaard X-Skin Age treatment.