X-SKIN AGE 

Complete anti aging gezichtsbehandeling met 3 verschillende modules. De huid wordt stralend, strak en vitaal dankzij de onmiddellijke toename van huid trofisme. Een aangename behandeling die zorgt voor een snelle weefselregeneratie en de duidelijke vermindering van rimpels, ontspanning, wallen, huidverdikking, vlekken, dehydratatie en littekens met onmiddellijk zichtbare effecten. Met de X-Skin Age heeft u de mogelijkheid om verschillende soorten energieën combineren wat een synergetische effect geeft en tot een veel sneller resultaat leidt. Met de Onda Dinamica® (Dynamic Wave) behandelkop geeft een multi-frequentie regeneratieve energie door aan de huid. Deze vorm van energie is gepatenteerd door Selenia Italia.

De Onda Dinamica stimuleert weefsel op verschillende diepten, wat tot een aanzienlijke toename leidt van de stevigheid van de huid en een uitzonderlijke vermindering van huid onvolkomenheden geeft. Het geeft een vasculariserende, oxygeneert en decontracteert het weefsels en reactiveert de dermale Ph. Ook stimuleert het de eliminatie van gifstoffen en verhoogt het de huidtemperatuur en het metabolisme. En dit allemaal tegelijkertijd waardoor het onmiddellijk zichtbare anti-aging effecten geeft.

Omschrijving

De meest complete uitrusting die momenteel op de markt is voor elk type anti-aging behandeling van gezicht, hals en decolleté. Verschillende energieën samengevoegd en gelijktijdig geleverd met talrijke functies die beschikbaar zijn voor de operator, stellen elke sessie in staat om alle acties uit te voeren die nodig zijn voor een volledige huidstimulatie op elk type huid en elke oppervlakkige of diepe imperfectie. Het maakt gebruik van een innovatief huidanalyse systeem en verschillende behandeling handstukken met meerdere energieën: Dynamic Wave, DermoPoration, DermoVacuum, DermaBrasion, DermoRegenia.

Interval: 1 week

Afhankelijk van het soort huidprobleem, zal je huidspecialist een behandeling adviseren en een behandelplan opstellen.

AFSPRAAK MAKEN

Inhoud X-Skin Age Facial X-Clusive

- Verwijderen make-up resten

- Reiniging met delicate cleansing milk

- Dieptereiniging scrub exfoliant

- X-Skin Age 3 fase modules (incl. dermabrasie)

- Collageen Masker

- Dagverzorging afgestemd op jouw huidtype

- Skin bescherming SPF50

Inhoud X-Skin Age Basic

- Oppervlakte reiniging

- X-Skin Age 3 fase modules (incl. dermabrasie) 

- Dagverzorging afgestemd op jouw huidtype

- Skin bescherming SPF50

PRIJZEN

x-Skin Age Facial X-Clusive  € 160,-

X-Skin Age Basic Gezicht € 130,-
X-Skin Age Basic Decolleté  € 130,-

X-Skin Age Basic Onderkant Gezicht  € 100,-
X-Skin Age Basic Kaaklijn & Onderkin € 100,-
+OPTIE Antyage LED Therapy € 20,-

Daarom LANETTE Aesthetic Skin Clinics

★ Meer dan 40 jaar ervaring

★ Natuurlijke resultaten

★ Persoonlijk behandelplan

AFSPRAAK MAKEN